Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Петър Младенов дърпа ухото на Тодор Живков
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Паметна или траурна дата е 10.11.1989 за българите?
илюминации илюминации илюминации
На 10.Ноември 1989 г. Тодор Живков е свален! Лустрация! Мечтата на българина "да притежава собствен бизнес, да бъде свободен в потребителския си избор и да се придвижва свободно зад граница" е вече почти реалност.

На 10.Ноември 1989 г. започва нова епоха в българската история - епохата на Американско владичество, наречена "Преход към демокрация и пазарна икономика".

Българите са в еуфория и трепетно очакват Западните инвеститори да им донесат светло бъдеще - лъскави западни стоки и възможност да ходят на почивка където си пожелят по широкия свят. Българите са нетърпеливи да заменят "Ладите" и "Москвичите" с "Мерцедеси" и "БМВ"-та. Да заменят панелките с вили с басеини и домашни прислужници.

На 10.11.1989 г. именитият Росен Плевнелиев и звездата на прехода Михаела Дановска (по онова време девет годишна), изрусуваха плакати за несъществуващ протест.

И никой от българите не предполагаше, че не те - българите, ще живеят в палати с басеини и домашни прислужници , а самите те ще напуснат работата си в България, за да отидат да чистят вилите с басеини на западняците. Никой от българите не предполагаше, че не курорт в чужбина, а дори на море в България вече неколцина от тях ще могат да си позволяват.

На 10.11.1989 никой от българите не знаеше, че България по стандарт на живота (ИЧР) е на 27-мо място в света, а САЩ на 19-то място в света. И кой да очаква, че за 25 години следване указанията на САЩ, България ще падне на 59-то място в света, за да може САЩ да се издигнат на 5-то място в Света.

На 10-ти ноември никой от българите не предполагаше, че свободно ще може да пътува на Запад, едва след като България приватизира и отдаде всичките си национални блага на Запада. Също както украинците прогониха Русия, за да угодят на Запада, но все още Запада не ги пуска да излизат зад граница, докато не приватизират и отдадат националните си блага на западни корпорации.

САЩ са на страната на българския народ и никой от българите на 10-ти ноември 1989 не можеше да предположи, че САЩ - страната, която притежава половината от благата на Земята, ще дойде в малка и бедна България, за да обсеби на българите водата, електричеството, телекомуникациите. Ще обсеби златото на България. Ще обсеби единственото студио за игрални филми и израелци ще обсебят и фалират единствената българска авиокомпания.

На 10-ти ноември 1989 г. никой българин не можеше да предположи, че задокеанските филантропи с лицемерни усмивки ще въведат дългогодишни договори със заробващи клаузи и различни клопки, за ползване на животоподдържащите услуги, за които българите плащаха жълти стотинки, по време на социализма.

На 10-ти ноември 1989 г. българската интелигенция с трепет очаква общество, което да оцени интелектуалния труд, а не да го приравнява по заплащане с този на прекариата, както при комунизма. И никой от българите не предполагаше, че САЩ ще провеждат дисгеника, за да затрият българската интелигенция и я подменят с послушни нискоинтелигентни хора, които ще обучават в НБУ. Никой от българската интелигенция не очакваше, че ще им се наложи да работят за работодатели със средно и основно образование. Според проф. Петър Иванов (цитиран от БТА), 80% от работодателите в България са с начално или средно образование.

Никой от българите не предполагаше, че Западът, ще унищожи селското стопанство на българите, за да им продава GMO продукти и парфюмирани хранителни заместители.

Никой от българите не предполагаше, че САЩ ще унищожат военната промишленост на България, за да увеличат печелбите си от експорт на оръжия. И ще лишат българите от безплатно образование и безплатна медицинска помощ и ще заграбят пенсиите им, ще отнемат бъдещето на децата им.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


На 10-ти ноември 1989 г. българите очакваха "План Маршал", а получиха "План Ран-Ът".

Върви, народе покорени, към тъмни бъднини върви!


Още по темата:

loading...
Стандартът на живот в Източна Европа

Желю Желев

Андрей Луканов

10-ти Ноември 1989 г. - паметна дата в българската история

Подготовката за "(цветната) революция в България

Победата на капитализма над комунизма

Какво донесе Перестройка?

Нови възможности при демокрацията

Помощта на Запада

Падането на Берлинската стена

Беше ли добре при комунизма?

Филм за Цветните революции

Българите ходят на куророрт за 2,5 дни в годината

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker