Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Капитализъм,Социализъм
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

25 години от победата на капитализма над комунизма

На 10.Ноември 2014 г. България чества победата на капитализма над комунизма.

Изхождайки от Индекса за човешко развитие за 1990 г., в края на Студената война, държавите от Източна Европа не са били в икономически колапс. Хипотезата, че програмата на Роналд Рейгън "Звездни войни" ("SDI"), е осигурила военно надмощие на САЩ над СССР , след което СССР са се предали, също е опровергана.

За победа на Запада над Изтока, може да се говори единствено за идеологическа победа. Победа на капитализма над комунизма.

Победата на капитализма над комунизма е победа на храните с аромати и овкусители, над естествените храни. Победа на ГМО царевица Монсанто, над естествената царевица.

Победата на капитализма над комунизма е победа на часовниците с радиоактивни, светещи стрелки, над часовниците без светещи стрелки.

Победата на капитализма над комунизма е победа на лъскавите леки коли - статус символи, над леките коли, предназначени да превозват от точка "А" до точка "Б"

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Победата на капитализма над комунизма е победа на стоките с планирано остаряване, над стоките за дълготрайно ползване.

Победата на капитализма над комунизма е победа на пазарната икономика над плановата икономика. Победа на прозводството на стоки за печалби над производството на стоки за потребление.

Победата на капитализма над комунизма е победа на секса срещу заплащане, над секса за създаване на поколение.

Победата на капитализма над комунизма е победа на наркоманията, хомосексуализма, Gender-теорията и инцеста, над социалистическия морал и семейството.

Победата на капитализма над комунизма е победа на масовата култура над националната култура.

Победата на капитализма над комунизма е победа на абстрактния експресионизъм и атонална музика, над социалистическия реализъм.

Победата на капитализма над комунизма е победа на лицемерието над добродушието.Още по темата:
Филм за Цветните революции


www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker