Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Какво донесе Перестройка?


Перестройка и последвалата я деградация, пардон демокрация или по точно безкраен преход към демокрация, донася на българите турски ментета по магазините, които продавачите опитват да пробутат за "Made in Bulgaria", защото иначе никой няма да ги купи. А изобилието на банани, полски домати от парници, кисело мляко от палмово масло и старо грозде с консерванти от европейските складове, е утешителната награда за разореното селско стопанство на България.

И търговските вериги за електроника са вече пълни, но предлагат залежали западни стоки, спряни от производство преди години, но в България ги предлагат на цените, на които са се продавали докато са били "пресни" на Запад. Магазините за фотоапарати, видеокамери и компютри заприличват на музеи на електрониката. Както кучето чака господарят му да се наяде и да му хвърли кокали, така и българите чакат залежалите стоките, които на Запад не могат да се продадат, да ги внесат в България.

www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.euSpiderwww.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


















eXTReMe Tracker