Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Беше ли добре при комунизма?


- Беше ли добре, че през времето на комунизма всеки имаше семейство, дом, работа и увереност в утрешния ден?

- Беше ли добре безплатната медицинска помощ, когато лекарите получаваха една и съща заплата в случай че правят операции или в случай че пият кафе? Или е по-добре да им се заплаща само за свършена работа. И колкото пациента е по-зле, толкова повече работа за лекара, повече пари.

- Успяха ли комунистите да решат проблема с корупцията, проституцията, наркоманията и криминалната престъпност?
loading...
- ПЕРЕСТРОЙКА започнала заради това, че Михаил Горбачов е бил английски агент?

- Или може би идеята за ПРЕУСТРОЙСТВО възниква с постепенното натрупване на пари у партийните ръководители. Парите все повече се увеличавали и в един момент се превърнали в капитал. И станал необходим капитализъм - закона за преминаване на количествените натрупвания, в качествени изменения.

- Защо в бившите комунистически държави от Източна Европа, 4% от хората са били хомосексуалисти, а в същото време в Западна Европа и САЩ са били повече от 10%? Защо после ПЕРЕСТРОЙКА в страните от Източна Европа количеството хомосексуалисти превишава 10%? Пазарната икономика има ли връзка със сексуалната дезориентация?

- Защо 20 години след обединението на Източна със Западна Германия, в областите на бившото ГДР значително по-малко хора страдат от психически заболявания, от колкото в областите на бившото ГФР? И защо недоносените деца в западните републики на Германия имат значително по-голяма смъртност, от тези в източните републики?

Copyright:www.aliceswonderland.eu


На всички тези въпроси има отговори - в зависимост от това кому, какво изнася.
Важното е, че комунизма е демоде. Сега е модно да разказваш, че ходиш на море в чужбина и че познаваш известни личности. Модно е да имаш iPhone и западна марка кола, даже ако за това се налага да употребяваш лубриканти, да тренираш потискане на фарингеалния рефлекс и отпускане на Musculus sphincter ani internus.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker