Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Външност и възраст

Общоприето е възрастта на жената да играе решаваща роля при оценяването ѝ. Колкото по-млада, толкова по-ценна. В емпиричната психология се нарича "пазарна цена на партньора". Причината за това е, че с напредване на възрастта при жената, риска за вродени заболявания и аномалии при децата (Syndroma Down), се увеличава. А жената продължава рода.

Същото важи и по отношение на външността на жената. Външността на човека би трявало да отразява здравословното му състояние.

При оценяване на мъжа играят роля съвсем други фактори. Външността на мъжа и възрастта му не са от значение, доколкото жената не непременно трябва да забременее от съпруга си, докато децата винаги са от съпругата.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Външността на мъжа не се цени от жените. Мъже-модели имат малка популярност и хонорарите за мъже-манекени са далеч по-ниски, от тези за жени-манекенки. Например Rocco Siffredi се смята за секс-символ и въпреки че е хетеросексуаен, почитателите му са педерасти, а не жени.

Жените си търсят перспективни мъже.
Иедин 25 годишен мъж има перспектива в следващите 40 години да се изгърби от работа, за да изхранва околните.
Един 70 годишен мъж има перспектива скоро да умре и да остави наследство.
Един 40 годишен мъж няма перспектива нито да работи 40 години, нито скоро да умре и да остави наследство. И за да му обърнат внимание жените, 40 годишният мъж трябва да е богат.
loading...
Критериите, по кито един работодател оценява кандидатите за работно място са аналогични:

Един 25 годишен сътрудник няма големи претенции за висока заплата (най-често живее все още с родителите си) и живота все още не го е научил да си търси правата.
Един 50 годишен сътрудник вече няма перспектива да си сменя работното място за по-висока заплата и се смирява до пенсия с това, което работодателя му предложи.
Един 40 годишен сътрудник има професионален и житейски опит, поради което има претенции за висока заплата и знае как да отстоява правата си. И за да бъде назначен 40 годишния сътрудник, на работодателя трябва да се въздейства от по-висша инстанция или сътрудникът трябва да е незаменим.


Каква е приликата и разликата между шотландското уиски и мъжа?
Приликата е, че и двете колкото повече остаряват, по-сладки стават.
А разликата е, че старото уиски ти се иска по-дълго да го пиеш, а
стария мъж по-бързо да го наследиш.<
Още по темата:

Успешните българки на прехода

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker