Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Стари жени с млади мъже

loading...
Според едно проучване на AARP (American Association of Retired Persons) от 2003 година, 34% от жените на възраст над 40 години в САЩ, се срещат с по-млади мъже. Също много брантии се ползват от услугите на млади мъже на Карибските Острови, Азия и Африка. 34 процента от американките трябва да са благодарни на външната политика на САЩ, за деиндустриализация на страните от 'Третия свят'.

С напредване на възрастта, за жената става все по-трудно да извлича материална изгода от секса си и прекратява дозирането му, което създава впечатлението, че жената е разгонена.

Феминистки активистки се опитват да мотивират сексуални връзки между млади мъже и зрели жени, с по-висока интелигентност, опит и мъдрост на по-възрастните жени. Жените на 40+, според феминистките, знаели какво искат и как да го постигнат и се били стараели повече във връзките си. В този стил са и американските филми, в които жените на 40+ се развеждат, за да се омъжат за млади и красиви мулитимилионери със собствен самолет.

В действителност хората не поумняват след 40, а що се касае до сексуалния опит, то жените, за разлика от мъжете, го натрупват много бързо още през първите години на полов живот. И една 25 годишна жена в повечето случаи има сексуален опит съизмерим с този на 40 годишен мъж. Ако жените чакаха до 40 години, да натрупат сексуален опит, то хората нямаше да могат да се размножават и щяха отдавна да са изтрити от списъка на обитателите на Земята. Освен това, наличието на богат сексуален опит и житейска рутина не правят жената по-привлекателна за мъжете.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Според пропагандата, по-зрелите дами са се научили и какво искат мъжете. В практиката колкото повече възможностите на една жена да намира сексуални партньори намаляват, толкова повече тя бърза при удалата се възможност да задоволи собствените си желания. Младата и привлекателна жена не се бои да се съобрази с това, което харесват мъжете, тъй като мъжете не губят интерес към нея, след първата еякулация. Младата и привлекателна жена не се страхува, че ако на нов партньор направи фелацио, ще остане без вагинален секс.

Целта на пропагандата е да убеди младите мъже да търсят жени над 40, които вече не могат да забременяват. Геноцид над определена нация или етнос е забранен от международните закони, но информационна стерилизация не е забранена.

Както мъжете така и жените, с напредване на възрастта и натрупване на житейски разочарования, не стават по-старателни във връзките си, а напротив - стават по-недоверчиви, по-изнервени, по-взискателни и все по-малко се поддават на емоции и не са готови на рискове и компромиси.

И ако има мъже, които си вярват, че жената на 40+ била по-интересна, била въртяла по-малко номера от младата жена и с нея било ставало по-лесно, то вярата им е просто компенсаторна реакция на комплекс за малоценност.


Още по темата:

Колкото повече една жена остарява, толкова по-търсена е от мъжете

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker