Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Андрей Луканов

Андрей Карлов Луканов е български политик от времето на Народна Република България и кандидат-член на "Политбюро на ЦК на БКП" от април 1981 г. до 10 ноември 1989 г.

След или по време на прехода към капитализъм Андрей Лукавов пардон Луканов е министър-председател на Република България в 76-то (1990) и 77-то (1990) правителство. Луканов активно участва в т.нар. "преустройство" и отстраняване на Тодор Живков от ръководството на БКП през ноември 1989 г.

Андрей Луканов е убит пред дома му (Gated community) на улица "Латинка" в София на 2 октомври 1996 г.

Луканов опитва да наложи руския, олигархичен модел на преход към пазарна икономика, като раздава държавната собственост на предварително избрани номенклатурни кадри. На въпроси на Западни журналисти ( "Радио свободна Европа"), той отговаря, че капитализма навсякъде по света е едри собственици, а не дребни собственици.

В дебатите около разпродажбата на благата, Луканов заявява:

"Ако ще се продаваме,
поне скъпо да се продаваме."Андрей Луканов след пристигането му от Москва (където се е родил), очевидно не е учил българска история в училище, защото не знае, че когато България паднала под Османско Владичество, българите не са продавали земите си на османите.

Луканов не осъзнава, че за Русия загубената Студена война означава загуба на Източна Европа, но за България загубената Студена Война означава пълна и безусловна капитулация. А една капитулирала страна не се продава, а се отдава безвъзмездно и безусловно на победителите. Глупостта на Андрей Луканов му коства живота.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Как бедният се продава "скъпо" на богатия, се тематизира във филма "Имало едно време на Запад" (на английски: Once Upon a Time in the West, на италиански: C'era una volta il West).

Убийството на Андрей Луканов
Убийството на Андрей Луканов до ден днешен е неразкрито, както е неразкрито убийството на John F. Kennedy, както не са намерени поръчителите на атентата срещу Папа Йоан Павел II, както е неразкрито убийството на Alfred Herrhausen - топ-мениджър на Deutsche Bank, както е неразкрито убийството на Улоф Палме, както и голяма част от терористичните акции на Гладио също са неразкрити, както и светът никога няма да узнае за решенията на Билдърбъргския Клуб.

За всички тези престъпления, може само да се правят логически заключения на принципа "Cui bono" - кой има интерес от това.
www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu

© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker