Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Секс в концентрационни лагери
Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Добрите нрави и демографската криза

В различните култури, обществото реагира по различен начин на жените, които се отдават сексуално на окупатори. Сексуални връзки с чужденци в мюсюлманските страни често се наказват със смърт.

Във Франция след края на Втората световна война, французойки, за любовните им връзки с нацистките окупатори, са наказвали жените с публично линчуване - остригвани, разсъбличани, намазване с кал - "Collaboration horizontale".

Повече от 20.000 французойки са били по този начин публично линчувани. Според Jean-Paul Picaper около 200.000 деца от нацисти - "enfants maudits" (="проклети деца"), са родили французойките по време на окупацията 1940-1944 г.

loading...
Френският автор Patrick Buisson в своята книга: "1940-1945 Années érotiques", (Éditions Albin Michel) описва сексуалните отношения във Франция, по време на окупацията. Франция е разполагала със собствено правителство, ръководено от Marschall Philippe Pétain, което е колаборирало с Нацистка Германия, аналогично на всички неоколониални администрации, пардон - демократични български правителства от 1990 г. насам.

Франция е имала спад на раждаемостта, по време на окупацията, както България при прехода към демокрация.

В Нидерландия децата, родени от нидерландски жени и нацистки войници, наричали moffenkind. Холандка, която имала сексуални връзки с окупаторите, я наричали moffenmeid или moffenhoer.

В Норвегия наричали презрително децата от германци-нацисти и норвежки жени - "Tyskertøs" (tyskerjente = немска курва). Предполага се, че в Норвегия децата от германски или австрийски окупатори и норвежки между 1940 и 1945 година, са 12.000. От тях 8000 са били отгледани от Lebensborn - националсоциалистически приюти, създадени от "SS", основавайки се на нацистката расова хигиена, за "развъждане" на арийци извън брака. Норвежките, според нацистите, били най-близки до арийската раса.

След края на войната през 1945, норвежкото правителство решило всички "деца на войната" да бъдат депортирани в Австралия. Лекарска комисия определила тези деца като непълноценни и техните гени като опасност за обществото.

След края на окупацията, тези деца били малтретирани, изнасилвани, психиатризирани и принудително осиновявни, поради което не малка част от тях се самоубили. Един норвежски главен лекар поставил обща диагноза на тези деца - "слабоумие и отклонение от нормалното поведение". Като аргумент - жените, които се побратимявали с германците, били като цяло "тъпи и асоциални психопати , от части изключително слабоумни".

В Германия след 1945 год. децата от германки и окупационни войници - (афро)американци, ги наричали презрително "Brown Babies", а майките на децата наричали "Neger-Hure" ("негърска курва") и "Ami-Flittchen" ("американски парцал").

В Русия и Украйна на днешно време наричат модели и актриси, които правят на Запад кариера - "американска подлога" - Ольга Куриленко ( Dans la brume / В мъглата).

За разлика от архаичните нрави в другите страни, в България такива жени се възприемат с възторг. На тях се възлага да тласкат прогреса на обществото. Техните деца вероятно не знаят български език, но тях ги избират за депутатки в Европейския парламент.

Емоциите, които (част от) жените изпитват при среща с окупатори, се стилизира в монументалния филм "Александър" на режисьора Оливър Стоун от 2004, в сцената на влизането на Александър Македонски в харема на Цар Дарий III.


Още по темата:

Успешните българки на прехода

Демографски тенденции в България

Ролята на емиграцията за демографската криза

Ролята на социално-битовите условия за раждаемостта

Ролята на образованието за раждаемостта

Ролята на българските мъже за демографската криза

Раждаемостта в европейските държави

Бракове с чужденци

Духът на времето

Конфликт на половете

Извънбрачните деца

Ролята на медиите за демографската криза

Ролята на религията за демографската криза

Добрите нрави и демографската криза

Ваксина за стерилизация

Информационна стерилизация

Демографски прогнозиwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker