Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Мъж гледа телевизия
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Информационна стерилизация

Информационната стерилизация на населението на васалите заема важно място в неоколониализма. В духа на евроинтеграция, СМИ и развлекателната индустрия успешно провеждат информационна стерилизация на новите членове на Евросъюза/НАТО.

От една страна се агитират младите мъже да си търсят стари жени, от друга страна се агитират жените да не избързват да се омъжват преди 40 години. Жената на 40+, американската пропаганда издига в култ, тя е мечтана както от млади мъже, така и от милтимилионери.

Младите момчета на 15-16 год. възраст обикновено нямат успех със свои връстнички. И ако накоя жена на средна възраст, например тяхна учителка или приятелка на майка им, им предложи ласките си, те често привикват и в бъдеще търсят само 40+ годишни жени, при което остават без поколение.

А на момите, прехвърлили 35 г., се предлага да опитат да сменят сексуалната си ориентация. Нищо чудно да им хареса след като опитат и да започнат да търсят само еднополови партньори и също да останат без поколение. За тази цел се провеждат и гей-парадите.

Особено място в пропагандата заема агитацията на източно-европейките, че там на Запад жените не работят, в къщи имат домашни прислужници и мъжете се занимават с домакинството, освен че ходят на работа и издържат жените. Жените на Запад дори не кърмели децата си, за да не си развалят бюста.

Финансираната от САЩ развлекателна индустрия интерпретира българските мъже като примитивни алкохолици и наркомани , а американците като галантни кавалери ( "Вяра, любов и уиски").

Статии под заглавие:

"Жените в развития свят имат повече свободно време. Партньорите им помагат повече с домакинската работа."

"Спадът на раждаемостта прави живота по-добър."

"България е страната с най-голямо увеличение на раждаемостта в целия Европейски съюз."

А Диана Съботинова - гл.ас. от Бургаски Свободен Университет, развива "икономически теории за населението", в които пише, че "високият жизнен стандарт свързваме както с удължаване на продължителността на живота, така и с намаляване на раждаемостта".

Геноцид над определена нация или етнос е забранен от международните закони, но не е забранено да провеждаш информационна стерилизация с цел постепенно измиране на нечие население.


Още по темата:

Демографски тенденции в България
loading...
Бракове с чужденци

Конфликт на половете

Асимилация (социология)

Духът на времето

Дисгеника в Източна Европа

Ролята на медиите за демографската криза

Ролята на религията за демографската криза

Ваксина за стерилизация

Аналният секс в духа на евроатлантическите ценности

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker