Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Бракове с чужденци
Падането на Берлинската стена 1989 г.
С падането на Берлинската стена през 1989 г.
падат и семейните ангажименти на източно-европейките.


След 10.11.1989 год. много млади български семейства се развеждат, защото за младите българки се появява възможност за "Upgrade" в брака, като се омъжат за по-богати от съпрузите им чужденци и напуснат България. Но и за източно-германките се появява алтернатива да забършат западно-германци, швейцарци и пр.

Освен алтернативата за изгоден брак, капитализма предлага много възможности за жените да включат и секса в бизнеса си. И източно-европейките се развеждат просто за да включат и секса в бизнеса си.

Перестройка е изменила социалния статус на съпрузите им, а паралелно с това границите вече са отворени и е настъпила Clausula rebus sic stantibus.

Според изследване на Евростат, най-много са браковете на българки с чужденци - средно по 1700 на година, докато само 600 българи се женят за чужденки. Но относно извънбрачните деца, родени от българки на Запад, няма статистика.

Според доклад на социалния министър Хасан Адемов, представен пред Министерския съвет от 2014 г., жените българки, които имигрират, са с 10% повече от мъжете. И близо половината от заминаващите да работят и живеят в чужбина жени са на възраст 20-39 години.

Традиционно българите са склонни да се хвалят за успеха си там на Запад, за изгодния си брак с милионер, фабрикант. Реалността както винаги е друга: Западно-европейци и американци, които сключват брак с българки, са предимно асоциални, педофили, психопати, алкохолици, наркомани. Един от нашумелите случаи е Елисавета Попова и дъщеря ѝ Меган. Британски съд отнема родителските ѝ права, поради срещите ѝ с осъден за педофилство съпруг.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Казват, че в една черна дупка в космоса всичко което попадне колабира, но някъде в друго измерение пак се разширява. Българите не трябва да се отчайват, че са попаднали в черна дупка, защото някъде по света се раждат половин българи, които не зная български език и нямат българско национално самосъзнание, но все пак носят 50% български гени.

При геополитическа преориентация на една държава, също половият отбор се преориентира.


Още по темата:

Демографски тенденции в България

Ролята на емиграцията за демографската криза
loading...
Успешните българки на прехода

Ролята на социално-битовите условия за раждаемостта

Ролята на образованието за раждаемостта

Ролята на българските мъже за демографската криза

Раждаемостта в европейските държави

Бракове с чужденци

Духът на времето

Конфликт на половете

Извънбрачните деца

Ролята на медиите за демографската криза

Ролята на религията за демографската криза

Добрите нрави и демографската криза

Ваксина за стерилизация

Информационна стерилизация

Демографски прогнози

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker