Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Духът на времето
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Духът на времето

Въодушевени от духа на времето, под девиза "Без пари и мама на тате не дава", модерната българка на прехода загубва интерес към семейството. Пазарната икономика предлага толкова много лъскави стоки, които с една мъжка заплата не е възможно да се купят. Дори и сметките за ток и парно, с една заплата не могат да се платят.

Според национално проучване направено от агенция за маркетингови проучвания "Прагматика" , по поръчка на Oview (2012) сред жени между 20 и 40 г., над 80% от българките във фертилна възраст не са наясно какво представлява овулацията , а 41% от жените вярват, че могат да забременеят извън периода на овулация.

Очевидно на тях им стига да знаят последните модели леки коли и съпите заведения, в които се събират баровци.

И щом като това го повтарят всеки ден по телевизията, значи няма нищо срамно в него. Както няма нищо срамно да участваш в платени протести и да убеждаваш съседи и познати, че руснаците са тъпи и изостанали, а американците - номер едно в света.

И как да устоят дамите на прехода, след като всеки ден техни приятелки им разказват, че мъжете им издържат не само децата им, но и тях - жените си и даже им дават пари на ръка, да могат да си спестяват за старини. Само защото са жени!

Само на една много малка част от жените им хрумва или даже се досещат, кой финансира феминизма и организации за защита правата на жените. Но тях неолибералите превръщат в посмешище, те са глупачки, които се отказват от хубавото.

Според проф. Цекомир Воденичаров (експерт по здравен мениджмънт) през 2014 г. 90% от завършващите Медицинския факултет в София, ще заминат на Запад. Това ще рече, че 90% от младите специалисти, са готови за пари да упражняват нискоквалифицирана и унизителна професия.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Вероятно такава част и от българките, заминали на Запад или останали в България, са готови срещу пари, да оказват секс услуги.

Готовността на жените, в периоди на криза да проституират, се тематизира в апокалиптичния филм "Blindness" (2008), режисьор Fernando Meirelles.

И щом като повечето млади българи не са прочели нито една книга през живота си, ползват интернет само за Facebook и Skype, гледат турски сапунки и reality television по "bTV" и целта на живота им е да се сдобият с iPhone и западна марка кола, значи това е правилно. Това е мейнстрийм при демокрацията и те са баровците, а чалгарките - дами.


Причини за демографската криза:

Успешните българки на прехода

Демографски тенденции в България

Ролята на емиграцията за демографската криза
loading...
Ролята на социално-битовите условия за раждаемостта

Ролята на образованието за раждаемостта

Ролята на българските мъже за демографската криза

Раждаемостта в европейските държави

Бракове с чужденци

Духът на времето

Конфликт на половете

Извънбрачните деца

Ролята на медиите за демографската криза

Ролята на религията за демографската криза

Добрите нрави и демографската криза

Ваксина за стерилизация

Информационна стерилизация

Демографски прогнозиwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker