Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Конфликт между половете
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Конфликти между половете

Подклаждане конфликти между половете, принадлежи към мейнстрийм при неоколониализма. Важна роля играе масовата култура - филми, списания, комикси, фоторомани и пр., както и джендър-теорията, за възпитанието на подрастващите. От анимационни филми за най-малките, до мелодрами за възрастните.

Освен изкуството, за подклаждане конфликти между половете се ангажират и феминистки организации и организации за защита правата на жените.

С подклаждане конфликти между половете, Западът постига едновременно две цели: Снижаване на раждаемостта, както и привличане на жените от колониите, да развличат мазните демократи с лицемерните усмивки.
loading...
Мъжете в колониите биват очерняни и осмивани, поради ниските им доходи, а жените феминистката пропагандата поучава, че семейна жена, която не получава пари на ръка, от съпруга си, била секс-робиня.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


"Без пари и мама на тате не дава."

Форумите в интернет по случай 8-ми март не се пълнят с поздравления, а с обиди:

"Пълно е повлекани. Само ядове от такива.
По случай празника им желая
от болести да не се отърват."


Подклаждане на конфликт между половете, както конфликт между поколенията, е един от методите на водене на психологическа война.

Когато двама се карат - американците печелят.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker