Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Demokrati
Breaking news Games Painting Music Films Fables My Friends Holidays My lessons About us
Конституция России Конституция Беларусь Демократична държава ДемократіяDemocracy Demokratie Democracia Démocratie ประชาธิปไตย Democrazia Демократија Democracia Demokrati Δημοκρατία دموکراسی
ديمقراطية
Democracia-3D

For Gud mennesker falder ind syndige og retfærdige.
Efter hans død, gå syndere til helvede, men de retfærdige til himlen.
I demokratiske lande er folk opdelt i rige og fattige.
Det fattige lever før sin død i Helvede og rig på Paradise.


Forskellen mellem demokrati og diktaturOrdet demokrati stammer fra det græske Δημοκρατία, fra δῆμος - folk og κρατία - betyder magt og ideal samfund, hvor en afstemning i flertal styre folk. Ordet demokrati opstod i det antikke Grækenland og betyder folkestyre direkte. Udtrykket "nation" var dengang nøje defineret og dækket en meget tynd lag af befolkningen, der får lov til at deltage i det politiske liv. Alle politiske systemer siden det antikke Grækenland til i dag, hævder at være demokratisk.

"Democracy is two wolves and a lamb voting on
what to have for lunch. Liberty is a well-armed
lamb contesting the vote. "

Benjamin Franklin

"Demokrati er to ulve og et lam stemmeret på
hvad man skal have til frokost. Liberty er et godt
bevæbnet lam bestrider afstemningen."

Benjamin Franklin

Under udviklingen af ​​organismer på Jorden, være den mest hensigtsmæssige ægløsning hos kvinder forbliver skjult proces, og manden ved ikke, hvornår og af hvem zabremyala kvinde til at hjælpe med at øge afkom.

I processen med udviklingen af ​​det menneskelige samfund for at være den mest hensigtsmæssige ledelse forblive skjult bag kulisserne. Mens de gamle konger kæmpede under krigen i skyttegravene, så i middelalderen og op til den anden verdenskrig, ledere efterladt bevogtet af direkte fjendtligheder. I moderne post-industrielle samfund regering forblive anonym for offentligheden for dem at minimere risikoen for skader i tilfælde af at miste deres liv eller deres formuer. Ligeledes den politiske styring af økonomien juridiske ejere af produktionsmidlerne er galionsfigurer. De virkelige ejere forbliver anonyme for offentligheden og de fleste er fra andre lande eller endda et andet kontinent. Dette princip for forvaltning af fuldmagter, der bruges i forholdet mellem stater: For eksempel Tyskland, USA håndlanger, håndlanger Tyskland osv. Når der træffes beslutning om sanktioner mod ulydige lande som Belarus eller Iran, USA ikke beskidte hænder, sende Tyskland, Polen, Litauen, EU osv. allierede til at organisere proceduren. I politik er denne metode til fjernelse af spor kaldet plausibel benægtelse. I oblatta information teknologi kaldet kryptering.

"Kapitalismen er et genialt værktøj
at tjene penge, ikke at bære
personligt ansvar."

Ambrose Bierce 1906

Forvaltningen af ​​det moderne samfund, udføres af politiske partier. I lande med flerpartisystem governance er fast praksis, der skal genereres for partier, der ikke søger at regulere, men kun for at miskreditere de øvrige parter til offentligheden. Et eksempel er den marxistiske parti i Holland "Marxistisch-Leninistischen Partij Nederland", skabt i fællesskab af amerikanske og hollandske efterretningstjeneste CIA og BVD. CIA kampagne kaldet Operation Red Herring. Den rolle, som partiet "MLPN" var at sætte offentligheden mod kommunismen og for at indsamle oplysninger om, hvad studerende og intellektuelle sympati for venstreorienterede partier. Denne metode til at miskreditere ikke lide partier, kombineret med vestlige demokratier terrorhandlinger udført af paramilitære organisationer som "Gladio". Indretningen af ​​moderne demokratier, valg er et centralt måde at legitimere magten og de er fri af tvangsindgreb elementer. Teoretisk alle parter har ret til under visse betingelser at deltage i valget. Effektivt at kontrollere de to parter: centrum-venstre og centrum-højre, der cyklus gennem en længere eller kortere periode ændre roller styrende og opposition. Da forskellen i forvaltningen af ​​en af ​​den anden part eller koalition er ubetydelig, det handler om regeringen og dens udskiftning regering. Officielle politiske oppositionspartier er næsten udskiftelige. Det samme princip anvendes i økonomien i et moderne demokratisk samfund: kædebutikker er "konkurrerende" med andre kædebutikker med forskellige priser for de samme varer, begge kæder tilhører samme bekymring. Virksomheder, der producerer det samme produkt til at konkurrere, hvor den ene virksomhed overlever og den anden svigter, som begge ejes af den samme udvikler. Princippet om at skabe konkurrencedygtig økonomi og skabe politisk opposition, der bruges til at generere meninger blandt befolkningen - Astroturfing. Scenariet er altid det samme: pro-vestlige borgere, tjener over mindretal tabere nostalgirashti for socialisme. Under Den Kolde Krig, fordømme regeringen i vestlige demokratier faktiske opposition ved at kalde dem kommunister. Efter Den Kolde Krig, er kommunismen allerede forældet, og oppositionen i ordets egentlige betydning af udtrykket i vestlige demokratier kaldes konspirationsteori. Konspirationsteoretikere og den såkaldte whistleblower dissidenter er i en demokratisk stat. De bliver udsat for undertrykkelse. I lande med demokratiske traditioner mildeste form for undertrykkelse i form af ikke lide enkeltpersoner, kaldes mobning - psihoteror, arrangeret af arbejdsgiveren og undertrykte mål mister deres job. Når det kommer til nogle offentlige utilfredshed, de mere alvorlige metoder - de er anklaget for lovovertrædelser (primært voldtægt af kvinder). I moderne demokratiske stater har ytringsfrihed, pressefrihed, frihed til politisk anskuelse, informationsfrihed. Alt, hvad de er tilladt, når der ikke er nogen garanti for at forhindre dominerende.

"Die welt ist nicht so wie sie sich vorstellen.
Es gibt Interessen, es gibt Werte. Aber die
Vorstellung es gibt Menschenrechte, und die
setzt man jezt durch, egal was da kommt [...]
[...] So funktioniert die Welt nicht. "

Joschka Fischer

"Verden er ikke som de forestiller sig.
Der er bekymringer, der er værdier. men
Foreslå, at der var menneskerettigheder, og den
er givet ved Jezt ligegyldigt hvad der kommer [...]
[...] Det er ikke, hvordan verden."

Joschka Fischer

GSM mobiltelefoner er tilladt til brug efter at sikre, at det kan blive udnyttet. Slavehandel er forbudt, hvor brugen af ​​slavearbejde blev økonomisk ineffektivt (Eric Williams). Organdonation vil blive forbudt, når markedet kom ud kunstige organer. Monarki som en form for regering er erstattet af en republik, når sikre, at valget kan blive manipuleret.

"If voting changed anything
they would make it illegal. "

Emma Goldman

"Hvis stemme ændret noget
de ville gøre det ulovligt."

Emma Goldman

Kvinder vises på den politiske scene, da sikre, at politikerne ikke påvirke politikken. Fordi 90% af varerne på jorden tilhører mænd. Facebook, Skype, og videoovervågning i gaderne kommer i udbredt brug, når edb-programmer forbedre genkendelsen cheveshko ansigt og menneskelig stemme. Og der er allerede programmer, der genkender forskellige følelser i ansigtsudtryk. I moderne demokratisk samfund til at sikre kontrol over alle borgere og dens afhængighed af offentlig magt. I antikke og middelalderlige mand var i stand til fuldt ud at dække behovene i sin egen produktion - selvforsyning, og derfor er den eneste måde at tvinge masserne til at arbejde for den herskende var vold. I en storby, er man ikke i stand til at opfylde selv de basale behov for deres egen produktion, så han måtte sælge sin arbejdskraft til at sælge sex, og hvis hans held - at sælge andres arbejde.

***

Sammen med lande med demokratiske regeringer, er der lande med totalitær styreform - de såkaldte diktaturer. Tatalitarizmat er karakteristisk for et-parti styre med en præsident, der er teoretisk folkevalgte, er imidlertid ofte forvaltes af slutningen af ​​sit liv og bliver kedelig. "Ulempe" af løbende styring af en enkelt statsoverhoved er, at over tid han og hans land fik sin suverænitet izvastna. Praksis i forskellige dele af verden, viser, at marionet præsidenter efter et stykke tid deres ide at nationalisere den nationale velstand og mineraler - ejet af udenlandske "investorer". Derfor er det nødvendigt, at de erklæres diktatorer og gennem farverevolutioner, der skal fjernes fra magten. Normalt misinformeret folk i disse farverevolutioner har ingen idé om, hvad der foregår, men er begejstret for ændringen. Totalitære styreform kan sammenligne billeder med edb-programmer, der er gemt i ROM (Read-Only Memory), dvs indlejret. Et sådant begreb om "embedded system", tillader ikke brug af andre programmer end dem, der leveres af computerproducenten, men tillader ikke ekstern manipulation, på grund af computervirus og spyware. Dette princip er anvendt i alle moderne elektroniske apparater såsom mobiltelefoner, videokameraer, fjernsyn, osv. De har indbygget firmware, som er software skrevet i Flash, EPROM, EEPROM eller rom. Dette program kaldes "firmware", som ikke kan ændres af brugerne, medmindre kan kun ændres med særligt udstyr. Garanti betjening af nogen elektronisk enhed er tilstedeværelsen af ​​Firmware, som ikke kan ændres. Garanti funktion den totalitære stat er én-partiledelsen. Totalitære styreform eller diktatur, er der oftest bruges i lande, som på grund af sin geografiske placering og naturressourcerne i deres område, er en hyppig mål af stormagterne. Totalitarisme kan venstre eller højre. Venstreorienterede diktatorer er ikke villige til at samarbejde med "investorer" og er en konstant mål for de vestlige demokratier. Højre på diktatorer, såvel som til de rigtige terrorister (Anders Breivik, NSU), vestlige demokratier er tolerante og generøse. Ifølge nogle forfattere, højreorienterede diktaturer og kup i 1950'erne og fremefter, organiseret og finansieret af de vestlige demokratier. Demokratiske stater sammenlignet med totalitær har en stor fordel: At opdrage håb blandt befolkningen, at regeringsskiftet, forandring og ledelse.

"Aber schließlich sind es die Führer eines Landes, die die Politik bestimmen, und es ist immer leicht, das Volk zum Mitmachen zu bringen, ob es sich nun um eine Demokratie, eine faschistische Diktatur, um ein Parlament oder eine kommunistische Diktatur handelt .. .. das Volk kann mit oder ohne Stimmrecht immer dazu gebracht werden, den Befehlen der Führer zu folgen. Das ist ganz einfach. Man braucht nichts zu tun, als dem Volk zu sagen, es würde angegriffen, und den Pazifisten ihren Mangel an Patriotismus vorzuwerfen und zu behaupten, sie brächten das Land in Gefahr. Diese Methode funktioniert in jedem Land. "
- Hermann Göring

"Men det er jo lederne af et land, der bestemmer politikken, og det er
altid nemt at få folk til at deltage i, hvad enten det er .. et demokrati,
et fascistisk diktatur, et parlament, eller et kommunistisk diktatur
er .. folk kan være med eller uden stemmeret, altid bringes til bud af
lederne. Dette er meget simpelt. Du har brug for noget at gøre end at
fortælle dem, at de bliver angrebet, og fordømme pacifisterne for
manglende patriotisme og sige, at de udsætter landet for fare. Denne
metode virker i noget land."


- Hermann Göring


Som i naturen der er elementer i ren form og i det menneskelige samfund er der ingen rene demokrati eller rene totalitære regeringer. For eksempel i et af de mest demokratiske lande - Tyskland er alt placeret under jorden i en dybde på mindre end 1,5 m, tilhører staten, uanset hvem der ejer jorden. Dette berører ikke de tyske politikere, med deres specifikke dobbelt moralsk skylden Vladimir Putins diktatur, fordi den ikke tillader privatisering af olie og gas i Rusland - ræven og sure druer. Og især kritisk over for Rusland blev Vesten efter Rusland tilbagebetalt al sin gæld til Vesten. Ingen gæld - ingen pres på dine interne anliggender. Underskrivelsen af ​​"Lov rpm inostrannыh agentah" af Vladimir Putin igen førte tyske politikere til hysteri. Analog Control Act finansiering til ngo'er, der har til formål at blande sig i interne anliggender findes i USA i 1938 - Udenlandske Agents Registration Act (FARA).


© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved
eXTReMe Tracker