Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Фелчинг

Терминът фелчинг (Felching) означава сексуална практика, (жанр в порнографията), при която след еякулация във вагината или ануса, трети участник в половия акт изсмуква (понякога със сламка) спермата от отверстията на пасивния партньор.

В редки случаи понятието фелчинг, би могло да се използва за илюстриране на изсмукване и облизване на вкарани отвън течности във влагалището или ануса - вода, урина, бира, въпреки че вкарване на алкохол във вагината или ректума, може да има летален изход, поради алкохолно отравяне.

Най-разпространената форма на фелчинг представлява тройка между мъж и две жени, при което мъжа пенетрира вагинално и анално и двете жени, еякулира в ануса на едната, а другата чака отдолу с отворена уста, спермата примесена с изпражнения да потече от ануса и тя да я изближе. Жената кляка върху лицето на другата жена, напъва се както при дефекация и с пръсти разтваря гладкия мускул musculus sphincter ani internus, за да подпомогне смесицата от семенна течност и изпражнения да изтече в устата на другата жена.

В някои случаи във финалната сцена, след изсмукване на течността от ануса, жената я предава в устата на другата жена - така наречения Sperm-Swap.

В политическия живот фелчинг е военно партньорство между държави-съюзници, които водят война срещу трета държава. Например САЩ води войни срещу диктаторски режими. След приключване на военните действия САЩ "инвестира" в добива на петрол в "освободените" страни, а участието на България като съюзник, се свежда до това да прибере смесицата от бежанци и терористи, сражавали се за интересите на американските корпорации.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


А "Sperm-Swap" в политиката е поделянето на бежанците между отделните съюзници.


Варианти на Фелчинг:

Ass to mouth

Dirty Sánchez

Орален секс

Анилингус

Групов секс

Анален секс

Салирофилия

Facial

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker