Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Кифла се снимала в кола

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Кифла

Кифла в буквалния смисъл на думата означава изпечено тестено изделие във формата на полумесец. На английски - Kifli, на немски - Kipferl, на руски - Рогалик, на полски - Rogal, от формата наподобяваща рог.

Думата "кифла" се употребява и в жаргонния български език (на немски език blöde Tussi), като обидна дума за проста и нахална жена, чиито претенции не съответстват на възможностите ѝ.
Кифла се снимала в кола
"Кифлата" е достатъчно глупава и вярва на феминистката пропаганда. В нейната представа мъжете трябва да са щастливи да се грижат за нея, да ѝ плащат сметките. "Кифлата" носи блестящи дрехи и е фен на богатите хора, на мутрите, защото по-богати от мутрите, кифлата е гледала само по телевизията. Културните интереси на "кифлата" се свеждат до обсъждане на лъскави стоки, скъпи мобилни телефони и леки коли.

"Кифлата" се регистрира в уебсайтове за запознанства, често публикува в акаунта си чужди снимки или свои, но ретуширани снимки и не разкрива скайпа и профила си във фейсбук на всеки мераклия, че знае ли, може да се окаже някой беден чекиджия.

В същото време "Кифлата" се е регистрирала във Фейсбук, включва се в тайни групи под заглавие "... милиардери" и си мисли, че там са само подбрани господа, за които си струва да публикува детайлна информация относно дата на раждане, точния си адрес, телефонен номер, здравословно състояние и личния си живот.

"Кифлата" си прави селфи в колите на мъжете, купува си iPhone или взима на заем от приятелка, с който си прави белфи пред огледало така, че да се вижда емблемата на Apple с отхапаната ябълка. И с тези снимки, кифлата си полира статуса във Facebook.

За "Кифлата" Facebook, Google, Skype, дори и да служат на ЦРУ - това е САЩ, а САЩ означава милиардери като Рокфелер, САЩ означава големи и лъскави коли, баровци с луксозни вили с басейни и слугини. "Кифлата" не се плаши от богаташите, плаши се от бедняците.
loading...
Тъй като в условията на пазарна икономика, жената не се възприема като личност, а само като сексуален обект и социалния ѝ статус се определя почти изцяло от външността ѝ, "кифла" означава жена, чиято външност я предопределя като неудачница.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Жаргонното значение на думата "кифла" произлиза от времето на социализма, когато най-простото ястие е кифлата с мармалад. Аналогичен термин за мъж е думата чекиджия. Понятието Girl next door няма негативен отенък, както понятието "кифла".

Синоними на "кифла": Помия, брантия, парцуца, кикимора, куха лейка, простакеса, метил, смръдла, боклук, "понужда" - жена при която се ходи само по нужда - One-Night-Stand, джофра, чалгарка.

Антоним на 'кифла' е 'мацка'.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker