Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Дисгеника
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Дисгеника в Източна Европа

За да съхранят дистанцията между Запада и Изтока, Западните демокрации, ръководени от хегемониалните си амбиции, протежират в източно-европейските си васали, ръководни кадри и интелектуален елит с ниска интелигентност, криминално минало и генетични аномалии, като паралелно потискат местната интелигенция. За политици биват избирани личности, които се хвалят, че са прочели само една книга през живота си и такива, завършили рабфак.

Писатели, филмови режисьори, които издигат в култ асоциални тенденции в обществото, биват финансирани от западните фондации, мозъчни тръстове и НПО, посредством стипендии и безплатно обучение в НБУ и зад граница, след което биват устроени на ръководни длъжности.

Ценностната система на криминалните престъпници и ниско интелигентните е настроена да живеят ден за ден. Те не могат и не желаят да обмислят действията си с далечна перспектива, поради което са лесно подкупни и предани на своите господари. Този елит от дегенерати с криминално минало и нисък интелект са презряни от народа и разчитат за оцеляването си единствено на външни покровители.

За да обезпечат преимущество на американската нация, над останалите нации в Новия световен ред, САЩ чрез своите НПО финансират във васалите си целенасочено хора с вродени телесни недъзи, с цел тези хора да дадат многобройно недъгаво поколение, което да измести здравите, но бедни хора. Както при отрицателната селекция, оцеляват най-дребните и хилави риби, които успеят да се проврят през рибарските мрежи, вследствие на което всяко следващо поколение риби стават все по-хилави, така и при финансиране на хора с вродени телесни недъзи, всяко следващо поколение става все по-недъгаво.

Този метод на управление на човешките ресурси не е откритие на "демокрацията". Той е бил успешно прилаган в нацистките концентрационни лагери, по време на Втората световна война.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В окупирана Украйна нацистите играят футболен мач срещу украинците, останал в историята като "Мачът на смъртта". Немският сборен отбор на германските военновъздушни сили "Луфтвафе" проиграва мача, поисква реванш, който също проиграва. Девет дни след втория мач, украинските футболисти биват арестувани и изпратени в концентрационен лагер. Трима от тях биват разстреляни, един умира при мъченията.
Варшавско гето
В окупирана Полша нацистите изпращат полската интелигенция в концентрационни лагери и закриват университетите.

Кабинетът "Борисов 2.0" за академичната 2015/2016 г. увеличава таксите за 10 университета с до 25%. Целта на високите такси за образование не е държавата да увеличи БВП, както България не увеличи БВП чрез продажбата на БГА-Балкан за цената на лека кола. Целта на високите такси за образование е да се ограничи достъпа до образование, за да се потиска интелигенцията.

Западът няма нужда от интелигентни и критично настроени подъници в колониите си. САЩ нямат нужда от технологично напреднали нации, като Русия, Иран и Китай, които да им ловят дроните. Имат нужда от поко̀рен обслужващ персонал: Сервитутки, шофьори, готвачи, масажистки.

Западът има нужда от послушни бирници, които да им събират и изпращат печалбите от електроснабдяването, телекомуникациите, водоснабдяването, златодобива, хотелите по Черноморието и пр. западни "инвестиции".

Методът на дисгеника, в управлението на поробени народи, се е прилагал и преди нацизма и неолиберализма. Турция започва геноцида над арменците на 24 април 1915 г. с клането на повече от 200 арменски интелектуалци.

"[...]Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи[...]"

Христо Ботев


Още по темата:

Избор на ръководни кадри по време на прехода
loading...
Най-търсените специалисти в Източна Европа

Успешна професионална кариера

Образование в чужбина

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker