Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Оргазъм

Оргазъм (от гръцки οργασμός - силна възбуда) е кулминацията при копулация при човека. Всички здрави мъже, и част от жените изпитват оргазъм. Характерно за оргазма както при мъжете, така и при жените е, че след достигане на кулминация, следва фаза на успокояване. Единствено при нимфоманки такова успокояване не настъпва. Половата възбуда при нимфоманките има субективен характер, без адекватни физиологически реакции от страна на половите им органи.

Бог е решил с напредване на възрастта при мъжете, да намалява тяхната потентност. При капитализма богатите мъже с напредване на възрастта стават още по-богати, а пазарната икономика помага на тези, които заплатят най-много. Поради това мъжката ерекция и еякулация е добре изследвана от учените и в медицината най-много се инвестира в лечение на импотентност и трансплантация на органи.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Знае се, че центъра на ерекция при мъжа е в гъбначния мозък - сакрални прешлени S2 до S5, а центъра на еякулация в гъбначния мозък - лумбални прешлени L2/L3.

Пазарната медицина обаче не лекува фригидност при жените. Центровете на лубрикация и оргазъм при жената, все още не са изследвани, защото няма кой да плати пари за това. Нито жените биха платили за да получават оргазъм, нито мъжете могат да разберат, кога жената получава оргазъм и кога се преструва, за да платят повече пари за истински оргазъм, а не за симулиран. Много по-важен е мъжкият оргазъм. За него мъжете плащат пари.

"Für eine Frau gibt es wichtigere Dinge
als einen Orgasmus, zum Beispiel den Kauf von
einem Paar auberginefarbenen Lackstiefelchen."

Esther Vilar

"За жената има по-важни неща от оргазма,
например купуване на лачени ботушки с цвят
на патладжани."

Естер Вилар - германо-аржентинска писателка.

Както в порнографските филми, така и в реалния живот в демократичното общество, при липса на лубрикация, жената я замества със слюнка. Само парите с нищо не могат да се заместят.

"Omnis distaedere pecunia nunquam!"
"Всичко омръзва, парите - никога!"

(латинска пословица)

Оргазмът в еволюционната теория

В миналото се смяташе, че оргазма при жената подпомагал придвижването на сперматозоидите, чрез контракции на маточната шийка, с което оргазма играел роля при зачеването.

Съвременните учени (Elisabeth Lloyd, Donald Symons) приемат, че женския оргазъм не е продукт на еволюционно адаптиране и не играе роля в размножаването, а е просто страничен еволюционен продукт, както зърната на гърдите при мъжа.

***

"Es gibt vielleicht 20 Prozent Frauen,
die naturgeil sind. Die anderen sind entweder
überhaupt nicht für Sexualität
zu gewinnen, oder sie machen Pflichtprogramm,
weil der Arsch die Miete bezahlt."
Teresa Orlowski

"Вероятно 20% от жените са по природа сексуални.
Останалите или въобще не стават за секс или
правят задължителна програма, защото задника
плаща сметките им."

Тереза орловски


Още по темата:

Каква част от жените получават оргазъм?

Едновременен оргазъм

Фригидност

Лубрикация

Лечение на фригидност

Женско обрязване

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker