Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
харем
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
Ако ти нямаш жена, значи някой има две

Съвременните хареми

Поддържането на хареми има стара традиция в човешкото общество, която никога не губи актуалност. Думата харем - haram / ‏ حرم‎ / ḥaram - означава забранен, табу, светиня. "Домове на щастието" се наричали харемите в Османската империя, а наложниците в тях - Dar'üs Saade. На днешно време девиците от харема на Хю Хефнър се наричат модели.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Според историци, наложниците в харемите на султана са били продавани от собствените им родители. На днешно време също някои майки са загрижени за просперитета на дъщерите си и ги изпращат да завършат средно образование на Запад в Gated community. Успешните българки на прехода заминават още на 12-13 годишна възраст на Запад, да се подготвят за живота. Както казваше съпругата на Ердоган: "Харемът е училище, подготвящо жените за живота".

Харемите на султана в Османската империя са били строго охранявани, също както и частните жилищни квартали от затворен тип през 21-ви век. Единствената разлика е, че харемите на султана са ги охранявали с ятагани, а Gated community ги охраняват с радари и военни сателити.

Михаил Ходорковски когато влиза в затвора, оставя цял жилищен комплекс от постройки, в които е живял със "семейството си", комплекси противоядрени скривалища и складове с консерви в скривалищата, които до ден днешен се обновяват от слугите на Ходорковски.

Темата за съвременните хареми бива тривиализирана от соросоидните медии, чрез публикации за видяни на обществено място холивудски актьори в компанията на мацки ("Леонардо ди Каприо беше засечен с десетина девойки в частен тузарски курорт." - Епицентър-бг) без да се упоменава къде точно се е случило събитието и без да се упоменава източник на информацията, както и статии за български девойки в арабски хареми, в които се публикува само малкото име и никаква информация относно източник, дата и място на събитието. ("Ма­ри­на три го­ди­ни е пре­ка­ра­ла ка­то на­лож­ни­ца в ха­ре­ма на ара­бски шейх. Тя е от Вар­на, за­вър­ши­ла е ан­глий­ска фи­ло­ло­гия..." - Блитц-бг).

Общото между всички лъжливи публикации в казионните медии е, че насочват вниманието към известни хора на изкуството, арабски шейхове или руски олигарси, но никога не дискутират живота на най-богатите хора на Земята - американските лихвари. За тях медиите спазват политическа коректност. За тях или хубаво или нищо.

«Pour savoir qui vous dirige vraiment il suffit de
regarder ceux que vous ne pouvez pas critiquer.»

«За да разбереш кой те управлява, виж кого ти е
забранил да го критикуваш.»


Волтер


Още по темата:
loading...
Забрани в харемите

Изневяра на държанки, наложници

Българките - най-грозните жени в Османската империя

Многоженство

Решаване проблема с бедните мъже

Успешните българки на прехода

Фатални жени в световната история

Влияние на възрастта върху мъжката потентност

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker