Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Секс в концентрационни лагери
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Решаване проблема с бедните мъже

В човешкото общество, социалното неравенство поражда асиметрия в разпределението между мъже и жени.

Концентрация на голяма част от жените в репродуктивна възраст в обсега на една тънка прослойка мъже, води след себе си до дефицит на жени, респективно излишък на мъже сред останалата част от населението.

До Втората световна война проблемът с бедните мъже се е решавал чрез войни. На днешно време поради Overkill, този проблем се решава чрез многомъжество, пропагандиране на gender, хомосексуализъм и проституция, поощряване на "естествен отбор" при бедните, посредством генно-модифицирани храни, канцерогенни хранителни заместители и консерванти, толериране търговията с наркотици, ограничаване достъпа до медицинско обслужване, чрез комерсиализирането му и пр. мерки за влошаване социално-битовите условия за широките маси.

В канализацията на една антична баня в Ашкелон (אשקלון‎) археолози намират през 1988 год. стотици скелети на новородени деца. При провеждане на ДНК-тест се оказва, че костите са на момчета. Предполага се че банята е функционирала като публичен дом и костите са на деца, които систематично са били подлагани на Infanticide - решение на проблема с излишък на мъже сред бедните. Съществуват слухове, че на днешно време бебета родени от проститутки в публични домове, ги продават за донори на органи.
loading...
Детеубийство на деца от бедни семейства се тематизира в приказката Хензел и Гретел.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Алтернатива за решаване проблема с бедните мъже се третира във филма "The Purge / Чистката".

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker