Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
"A Lonely Place to Die"/"Самотно място за умиране"

"A Lonely Place to Die"/ "Самотно място за умиране", режисьор Julian Gilbey, е филм от жанра трилър от 2011 г., който разказва трогателна история за група алпинисти, които случайно попадат на похитено 10 годишно дете в планината. В опита си да го спасят, те се превръщат в мишена за похитителите, които започват да ги избиват един по един. Алпинистите обаче нито за миг не се замислят, дали трябва да жертват собствения си живот, за да помогнат на непознато дете. В някои случаи те дори умишлено се жертват.

В края на филма се разбира, че детето било на забогатял сръбски военнопрестъпник, който за да намери похитителите, също си служи с престъпници.

Интерпретиране на сърби и руснаци като военнопрестъпници, не е ново за пропагандата на Запада. В действителност обаче от войната в Косово забогатяват не сърби, а албанци, които отварят широкомащабна търговия с откраднати органи на сръбски военопленници.

Въпреки че във филмът, освен типични за жанра клишета, не присъстват каквито и да били характерови анализи на протагонистите, критиката във Великобритания, САЩ и Канада щедро раздават награди на създателите му.Още по темата:

Пропаганден филм
loading...
Предсказания и пророчества в киното

Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker