Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Обратно в играта/The Intern

„Обратно в играта“ (оригинално заглавие: "The Intern") е американски феминистки филм от 2015 г., режисиран от Нанси Майърс. В главните роли: Робърт Де Ниро, Ан Хатауей, Рене Русо. Снимките започват на 23 юни 2014 г. в Ню Йорк. В САЩ филмът е пуснат по кината на 25 септември 2015 г.

Сюжет

Вдовецът и пенсионер Бен Уитакър (Робърт Де Ниро) постъпва на работа като стажант в модната компания за електронна търговия, управлявана от бизнесдамата Джулс Остин (Ан Хатауей). Шефката е строга и прекомерно придирчива към подчинените си, че нали така поучава пропагандата - богат се става с много труд и старание.

Младата, красива и успешна бизнесдама е омъжена за мухльо, който пече филийки на детето им и поднася питие на бизнесдамата, когато тя се прибере в къщи уморена от работа. Съпругът ѝ нищо не работи, занимава се с домакинството и на всичкото отгоре ѝ изневерява. А успешната и красива бизнесдама няма смелостта да се разведе, от страх да не остане самотна до края на живота си.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Филмът цели да сугестира у зрителите негодувание срещу неверния съпруг-мижитурка и да вдъхне смелост на жените да се развеждат.


Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното

Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker