Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Непознат / El desconocido

Сценарист: Алберто Марини
Режисьор: Дани де ла Торе
В ролите: Луис Тосар, Хавиер Гутиерес, Гоя Толедо, Елвира Мингес, Фернандо Кайо, Паула дел Рио, Марко Санс и др.
Държава: Испания
Година: 2015
Времетраене: ~101 минути

Сюжет:


"Непознат" / "El desconocido" е трилър от 2015 г., който тематизира семейство с конфликти между отделните му членове, които в екстремална ситуация избледняват.

Карлос е успешен банкер, чиито отношения със съпругата му наскоро са се влошили, решава преди да отиде на работата, да отведе двете си деца на училище. Скоро на телефона си получава странно обаждане от непознат номер, който му съобщава, че в колата има бомба, която може да избухне всеки момент. Престъпнкът заплашва да убие Карлос и неговите деца, ако не му преведе голяма сума пари. Когато неговият приятел и колега заедно със съпругата му експлодират в собствената си кола, той осъзнава, че всичко това не е шега. В хода на действието героят научава, че жена му му изневерява, но това е най-малкият проблем, пред заплахата от бомба в колата с децата му.

"Непознат" / "El desconocido" на Dani de la Torre използва типични за жанра   клишета. Въпреки това филмът поддържа през цялото време високо ниво на напрежение. Социалната насоченост на филма - критика към лихварството в съвременното капиталистическо общество, е относително кратко и повърхностно формулирана.

Copyright:www.aliceswonderland.eu
Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното
loading...
Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker