Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Часът на героите / The Finest Hours

Премиера в България: 05.02.2016
Световна премиера: 29.01.2016
Жанр: Исторически, Драма, Екшън
Държава: САЩ
Времетраене: ~ 117 минути
Формат: 3D/IMAX 3D/4DX
Възрастова група: B - Без ограничения в показа
Сценарист: Ерик Джонсън, Пол Тамаси, Каси Шермън
Режисьор: Крейг Гилеспи
В ролите: Крис Пайн, Кейси Афлек, Рейчъл Броснан, Холидей Грейнджър, Бен Фостър, Кайл Галнър, Ерик Бана

Сюжет:

"Часът на героите" е създаден по романа на Майкъл Дж. Тогиас и Кейси Шърман, „Часът на героите”, който разказва отчасти истинска история на една спасителна мисия на американската брегова охрана.

На 18 февруари 1952 г. масивна буря връхлита Нова Англия, помитайки всичко по пътя си на Източното крайбрежие, включително два петролни танкера – Пендълтън и Форт Мърсър, които са разцепени наполовина. Началникът на Бреговата охрана в Чатъм (Ерик Бана) изпраща на спасителна мисия малка моторна лодка с екипаж от четирима души, начело с капитан Уебър (Крис Пайн - "Wonder Woman"). Въпреки повредения компас, ниските температури, нулевата видимост и 20-метровите вълни и ураганните ветрове, екипажът не се отказва, като успява да спаси повечето от моряците на борда на Пендълтън.

Мореплавателната драма "The Finest Hours" е заснет в югоизточен Масачузетс и локации южно от Бостън, както и Кейп Код и Чатъм в звуково изолирани хангари. “Това е една обикновена история за няколко души, които имат определена професия, която в този конкретен ден ги отвежда на най-опасното място”, споделя Крис Пайн. “Не са го направили за слава, просто са си вършели работата.” Кейси Афлек добавя, „Това е една истинска история за истински хора и на какво са способни те, и как спасяването на своя и чуждия живот им помага да разберат и оценят собствената си сила.”

Copyright:www.aliceswonderland.eu


"Часът на героите" е касов провал. С бюджет $80 млн. има приходи $52 млн. Но това не е проблем, тъй като "The Finest Hours" не е създаден да реализира печалби, а да възхвалява героизма и жертвоготовността на американците.


Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното
loading...
Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker