Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Безперспективният живот на масовия американец
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Sky

Премиера в България: -
Световна премиера: 16.09.2015 (Toronto International Film Festival)
Жанр: Драма, социална драма
Държава: Франция, Германия
Времетраене: ~ 102 минути
Възрастова група: FSK 12 (деца над 12 години)
Сценарист: Pascal Arnold, Fabienne Berthaud
Режисьор: Фабиен Берто
В ролите: Diane Kruger, Norman Reedus, Gilles Lellouche, Lena Dunham, Q'orianka Kilcher, Lou Diamond Phillips

"Sky" е немско-френски филм драма от 2015 г., който тематизира безперспективния живот на масовия американец, чиито развлечения са да се налива с бира, да се посмее на простотиите на жена си и да си плати за секс-услуги.

Сюжет:

Romy (Diane Kruger) заедно със съпруга си Richard (Gilles Lellouche), са брачна двойка от Париж, кито прекарват отпуската си в САЩ. Romy не може да забременее, от което Richard е недоволен и под влияние на алкохол се скарва с нея. Romy решава да се разделят и остава в Калифорния сама. Въодушевена от свободата си Romy заминава за Лас Вегас, където в едно казино се запознава с първия срещнат мъж - лесничея Diego (Norman Reedus), с когото се отдава на секс.

След първата съвместно прекарана нощ, Diego изчезва, но оставя пари и бележка на Romy с адреса си в отдалечен край на САЩ. Там той живее с брат си и съпругата му, чието ежедневие преминава в ядене, миене на чинии, наливане с бира и дебилни шеги.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


За разлика от героите на Акира Куросава ("Додескаден"), героите на Фабиен Берто от "Sky" са лишени от мечти и илюзии. Romy говори на Diego за любов, но той не вярва, той ѝ заявява, че си плаща за секс. Diego е ветеран от войните срещу тероризма и е заболял от вдишвания прах с обеднен уран, използван в американските оръжия.

Един филм е добър, когато зрителят дни наред, след като го е гледал, се замисля за него. "Sky" на Fabienne Berthaud принадлежи към тези филми, за които човек често си спомня.


Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното
loading...
Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker