Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Денят на независимостта: Нова заплаха
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Денят на независимостта: Нова заплаха / Independence Day: Resurgence

Режисьор: Роланд Емерих

Сценарий: Джеймс Вандербилт, Никълъс Райт, Роланд Емерих, Дийн Девлин, Джеймс Ууд

В ролите: Макена Грейс, Вивика А. Фокс, Майка Монро, Шарлот Генсбур, Джоуи Кинг, Лиъм Хемсуърт, Села Уорд, Джъд Хърш, Джеф Голдблум, Бил Пулман, Джеси Ъшър

Жанр: Фантастика, Екшън, High-concept

Световна премиера: 24.06.2016

DVD Премиера: 24.10.2016

Страна: САЩ

Времетраене: ~ 120 минути

Възрастова група: Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст

"Independence Day: Resurgence" е Sequel на "Independence Day" (1996), който също е на Roland Emmerich, както и второкласните актьори от преди 20 години са същите - Jeff Goldblum, Bill Pullman, Brent Spiner и Vivica A. Fox. Но Уил Смит този път е отказал да участва в поредната мастурбация на Роланд Емерих.

"Independence Day" (1996) в епохата на току-що разрушения комунизъм, беше логичния сценарий за нова заплаха за Западните демокрации, която този път идва от космоса, че нали на Земята вече всичко беше идеално.

Както актьорите, така и клишетата от предишния филм на Roland Emmerich присъстват. Например сцената, в която хората бягат в паника, но се връщат за да спасят останала на улицата болонка. Новото в "Денят на независимостта: Нова заплаха" е президентът на САЩ, този път жена - Lanford (Sela Ward), за да подготви американците на предстоящите избори през 2016 г. да изберат жена.

"Новост" във филма е и звездолетът на извънземните, който този път е порастнал до 8000 км. Ново във филма е участието на Charlotte Gainsbourg, на която ѝ прилягат роли на чистачка, но се превзема във филма като Dr. Catherine Marceaux, както и китайската супермодел Angelababy в ролята на сексуален обект за безстрашните американски пилоти.

Сюжет:

След инвазията от 1996 г. човечеството на Земята живее при постапокалиптични условия и се подготвя за реванш, тъй като извънземните са изпратили сигнал за подкрепление.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Земните народи са обединили усилията си, естествено под лидерството на САЩ и са разработили мощна отбранителна програма, която да пази планетата. Човечеството вече изпраща астронавти на Луната и на пръстена на Сатурн, но все още не е в състояние да преодолее междузвездните разстояния. За разлика от хората, извънземните чудовища са технологично и интелектуално много по напред, но американците ги побеждават със смелост, патриотизъм, висок морал и жертвоготовност. (Кой друг, ако не) американците спасяват човечеството от извънземните злодеи.

Всички герои във филма "Денят на независимостта: Нова заплаха" са положителни, драматургията е еднопластова, диалозите тривиални и актьорите декламират. Вероятно това е формулата за успех пред американската публика.

Според мненията на зрителите, "Independence Day: Resurgence" е трябвало да завърши с апокалиптичен край на живота върху Земята. Защото само тогава зрителите щяха да са спокойни, че "Денят на независимостта" няма да има и трета част.


Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното
loading...
Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


















eXTReMe Tracker