Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта / Bridget Jones's Baby


Режисьор: Шарън Магуайър

Сценарий: Дан Мейзър, Ема Томпсън, Хелън Фийлдинг

В ролите: Рене Зелуегър, Колин Фърт, Патрик Демпси

Жанр: романтична комедия

Световна премиера: 05.09.2016

Страна: Великобритания, САЩ, Франция, Китай

Времетраене: ~ 123 минути

Възрастова група: без ограничения

"Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта" е продължение на "Дневникът на Бриджит Джоунс" (2001) и "Бриджит Джоунс: На ръба на разума" (2004).

Сюжет:

Бриджит Джоунс (Рене Зелуегър) е стара мома на 43 години, изоставена от 10 годишната си любов - Фърт (Марк Дарси), който междувременно е женен. Бриджит Джоунс вече решава да се съсредоточи върху кариерата си като продуцент на новини в телевизия, когато внезапно любовния ѝ живот поема в неочаквана посока - тя на младежки фестивал случайно се запознава с американски милиардер Джак (Патрик Демпси), който е по-красив и по-млад от бившото ѝ гадже.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Че нали колкото повече една жена остарява, толкова по-търсена е от мъжете. Особено в западно европейските и американските филми! А и американските милиардери не се спотайват в своите Gated community, а се веселят по младежки фестивали със случайни жени на 40+, че даже след веселбата им предлагат брак, ако се случи да забременеят.

Но Бриджит Джоунс е свободолюбива и решава да има само One-Night-Stand с милиардера, че нали на Запад жените са толкова еманципирани, че предпочитат да останат стари моми, вместо да се омъжват за милиардери.

За кулиси във филма "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта" служат смешките около еднополовите бракове, които вече са станали толкова модни, че политици включват в предизборната си кампания закрила не на семейството, а на хомосексуализма.

Мотивът за самотната, застаряваща жена, която тъкмо преди да навлезе в критическата възраст внезапно намира своята половинка, присъства и в редица други американски и евро-атлантически творения. Един от тях е "План “Б” / The Back-Up Plan" (2010), режисьор Алън Пол, в който главната героиня - ню-йоркчанката Zoe (Jennifer Lopez) решава да забременее с донорска сперма и тъкмо когато е вече бременна ѝ излиза късмета - запознава се с голямата си любов, с който решават да се оженят.


Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното
loading...
Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker