Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Снимачната площадка на The Light Between Oceans - Cape Campbell/Seddon
Снимачната площадка на "The Light Between Oceans" - Cape Campbell/Seddon
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Светлина между два океана / The Light Between Oceans

Производство: САЩ, Великобритания, Нова Зеландия

Времетраене: 130 минути

Актьори: Майкъл Фасбендър, Алисия Викандер, Рейчъл Уайз, Леон Форд, Антъни Хейс, Емили Баркли, Карън Писториус, Бенедикт Харди

Режисьор: Дерек Сианфранс

Сценарий: Дерек Сианфранс, М.Л. Стедман (роман)

Жанр: мелодрама

Световна премиера: 02.09.2016 г.

Възрастова група: FSK-12

Сюжет:

Том Шербърн (Michael Fassbender - "Shame"/"Срам") е ветеран от Първата световна война, който се е завърнал в Австралия и е назначен за пазач на морски фар на безлюден остров Eiland Janus Rock. В най-близкото населено място върху континента, което отговаря за морския маяк - също забравено от Бога място, Том Шербърн се запознава с красивата Isabel Graysmark (Alicia Vikander).

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Изабел се влюбва безкористно в Том Шербърн и му предлага да се оженят и тя от забитото селище се пренася да живее и храни кокошки на необитаем остров - мечтата на простосмъртните мъже, да отидат с любимата жена на необитаем остров, далеч от конкуренцията на богати мъже и шефове в работата на жените им.

За разлика от американските филми, в реалния живот жените си търсят мъже, които да им обезпечат развлечения и безгрижен живот. А жените, обитаващи отдалечени и забравени от Бога места си търсят мъже от големите градове, които да ги отърват от монотонния и скучен живот на село.

Романтичната любов между Том и Изабел във филма "The Light Between Oceans" е представена с изтъркани клишета, много далеч от реалността. Филмът започва да досажда до сцената, в която на самотния остров някого погребват. В първия момент зрителите си мислят, че Изабел е умряла и си отдъхват с надеждата, че най-после ще настъпи някакво разнообразие в сюжетната линия. Както се изяснява, Изабел погребва мъртво роденото си дете. След това тя отново забременява и отново ражда мъртво дете, докато един ден двамата влюбени намират в океана лодка с бебе на няколко месеца, което решават да си присвоят.

Двамата протагонисти Изабел и Том, както и всички останали второстепенни герои: Hannah Roennfeldt (Rachel Weisz), Ralph Addicott (Jack Thompson), Bill Graysmark (Garry McDonald) и др. са до толкова антипатични (героите, не актьорите!), че когато Изабел и Том ги съдят и вкарват в затвора, на зрителите им е все едно, дали до края на филма ще излезат от затвора.


Още по темата:
loading...
Предсказания и пророчества в киното

Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker