Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Дебеланкото / Fatso

Производство: Норвегия

Времетраене: 91 минути

Режисьор: Арилд Фрьохлих

Сценарий: Arild Fröhlich, Lars Gudmestad

В ролите:
Нилс Йорген Каалстад, Арнт Егил Андерсен, Кайри Хелъм, Джени Скавлан, Жозефин Люнгман

Жанр: Комедия

Световна премиера: 2008

Възрастова група: FSK 16

Сюжет:

Филмът "Дебеланкото / Fatso" разказва историята на Рино Ханссен (Nils Jørgen Kaalstad), който е чекиджия, но не защото е беден или глупав, а защото е дебел. Rino живее в голям апартамент на родителите си, работи като преводач и прекарва свободното си време в гледане на порнофилми и рисуване на еротични комикси. Саркастичният Fillip (Kyrre Hellum) е единственият приятел на неудачника Рино.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Един ден бащата на Рино решава да даде под наем една от стаите в апартамента на Рино, на красива и разкрепостена   млада шведка на име Малин (Josefin Ljungman), която е дошла в Норвегия на гурбет.

Идеята на филма "Дебеланкото / Fatso" е да натърти, че гастарбайтери от Швеция идват в богатата Норвегия да работят като обслужващ персонал. Освен това целта на авторите е да заблудят мъжката публика относно критериите за полов отбор при хората. За разлика от филма, в реалния живот при капитализма жените не избират любовниците си по фигура, а по финансово обезпечение.


Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното

Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker