Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Незабравимо / Unforgettable
Незабравимо / Unforgettable-2017
Производство: САЩ

Времетраене: 100 минути

Режисьор: Денис Ди Нови

Сценарий: Кристина Ходсън

В ролите: Katherine Heigl, Rosario Dawson, Geoff Stults

Жанр: Трилър

Световна премиера: 21.04.2017 г.

Възрастова група:

Сюжет:
Теса Коновър (Катрин Хейгл) преживява края на брака си, когато бившият ѝ съпруг Дейвид (Джеф Стълтс) се сгодява щастливо с Джулия Банкс (Росарио Доусън). Той води новата си годеница в дома, който някога са обитавали съвместно с Теса, също я води и в живота на дъщеря им Лили (Изабела Райс).

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Опитвайки да свикне с ролята на съпруга и добра мащеха, Джулия вярва, че най-после е срещнала мъжа за цял живот, който може да ѝ помогне да забрави проблемното си минало. Теса обаче не може да се примири с отнетото ѝ семейно щастие и нищо не е в състояние да я спре от това да превърне семейното щастие на Джулия в кошмар.

"Незабравимо / Unforgettable" на Denise Di Novi повтаря изцяло "Фатално привличане / Fatal Attraction" от 1987 г. на режисьора Adrian Lyne, в главните роли Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer: Жената, която завижда на чуждо семейно щастие се превръща в чудовище, която във финален Showdown бива убита от съпругата.

В сравнение с "Фатално привличане / Fatal Attraction", "Незабравимо / Unforgettable" е актуализиран към съвременната проблематика в американското общество - нарастващата расова омраза, която САЩ се опитват да компенсират чрез подклаждане на такава в Евросъюза, посредством заселване на бежанци от Африка и Близкия Изток.

В сравнение с "Фатално привличане / Fatal Attraction", "Незабравимо / Unforgettable" е и модернизиран, чрез включване на смартфона и Facebook в арсенала на коварствата, които отчаяната жена използва.


Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното
loading...
Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker