Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Мумията / The Mummy
The Mummy 2017
Производство: САЩ

Времетраене: 111 минути

Режисьор: Алекс Кърцман

Сценарий: Дейвид Коуп, Кристофър Маккуори, Дилън Късман, Джон Спейтс, Алекс Кърцман, Джени Лъмет

В ролите: Том Круз, Анабел Уолис, София Бутела, Джейк Джонсън, Кортни Б. Ванс, Марван Кензари, Хавиер Ботет, Ръсел Кроу

Жанр: Action-adventure

Световна премиера: 22 май 2017 г.

Възрастова група: FSK-12

Сюжет:
Древна кралица се събужда от своята крипта под пустинята, с характерните за женските протагонисти в американските феминистки филми, злоба и нечовешка сила, нараснали през хилядолетията. Заровената под пустинята принцеса Аманет (Sofia Boutella), чиято съдба несправедливо е била отнета от нея, е събудена в днешни дни, заедно с всичката злоба, трупана през хилядолетията, готова да причини ужаси на човечеството.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Nick Morton (Tom Cruise) и Sergeant Chris Vail (Jake Johnson) са американски войници-мародери, ветерани от Арабска пролет, които се интересуват единствено от археологически артефакти, които могат да задигнат по време на война и да продадат на колекционери на Запад.

Alex Kurtzman ("Transformers", "Star Trek") е известен американски продуцент, сценарист и режисьор-некадърник, който в халтурата си "The Mummy" използва изтъркани жанрови клишета, на фона на висок бюджет и актьори като Tom Cruise и Russell Crowe.

Според Уикипедия, $125 милиона е бюджетът на "The Mummy 2017", чиято единствена цел е да внуши на публиката, че американските войници-мародери все пак дълбоко в душата си са добри хора, готови на саможертва за благото на човечеството.


Още по темата:

Предсказания и пророчества в киното
loading...
Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker