Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
"Тёмный мир: Равновесие"

"Тёмный мир: Равновесие" (2013), режисьор Олег Асадулин, е руски филм от жанра   градско фентъзи. Женските протагонисти във филма се бият като мъже, с което филмът е съобразен с Gender-теорията. Финансирането на филма си личи и по това, че статисти във филма се разхождат с блузи с нарисувано на тях британско знаме.

Действието се развива в студентско общежитие в Москва, което е в такова окаяно състояние, с мръсни стени и изтъркани врати, че по-скоро наподобява коптор на наркомани и алкохолици , а самите студенти живеят в хаос и мърсотия. Драматургията на филма е еднопластова, героите се делят на добри и лоши. А изпълнителите в нито един момент от филма не провокират симпатия у зрителите. Диалозите във филма са като в сапунена опера. Лайтмотив във филма е мъжеството на жените, които спасяват слабите мъже от злодеи.

Отзивите на критиката са предимно негативни. Освен това филмът с бюджет 5 млн. долара, едва е успял да събере 2 млн., с което филмът е и касов провал. Това естествено не е проблем, тъй като филма не е произведен за печалба, а за подриване на семейните ценности в руското общество. Чрез военни действия или икономически санкции, до сега не е било възможно Русия да бъде разрушена. И опитват, чрез деморализация.Още по темата:

Пропаганден филм
loading...
Предсказания и пророчества в киното

Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker