Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

"The Equalizer"

"The Equalizer" (2014), режисьор Antoine Fuqua ( "Tears of the Sun", "The Magnificent Seven"), е америански филм от жанра - Russian mafia Movies, чиято премиера е на 07.09.2014 - точно на време, в разгара на антируската кампания на САЩ, около кризата в Крим. Сюжетът на филма е традиционното за американските екшън-филми клише: Руската мафия безпощадно експлоатира и малтретира рускини- проститутки и освен със сутеньорство , се занимава и с търговия на петрол.

Името на сутеньора-насилник също не е избрано случайно: Slavi - намек за славянин (В Русия няма мъжко име Слави).

И бивш агент на ЦРУ, който понастоящем живее скромно - работи като хамалин в хипермаркет за строителни материали, придвижва се с метрото и чете книги, въодушевен от хуманизъм и благородство, решава да се саморазправи с банда гангстери и корумпирани полицаи.

След всичко, което в последните години стана известно за ЦРУ: Тайните затвори на ЦРУ, тайната терористична организация - Гладио, организиране на кървави преврати и фашистки хунти по целия свят, идеята да се представи главния герой във филма (Denzel Washington) като бивш агент на CIA, но в момента борец за справедливост, би трябвало да се разбира като себеирония.


Още по темата:

Пропаганден филм
loading...
Предсказания и пророчества в киното

Рецензии за филми

Филмови Жанрове

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker