Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Размножаване

Размножаването е фундаментален биологичен процес, характерен за всички познати живи организми на Земята. Известните методи на репродукцията се групират в две основни групи - полово размножаване и безполово размножаване.

Много от организмите се размножават както полово, така и безполово. При тях половото размножаване влиза в употреба в периоди, в които достъпа до храна намалява или климатичните условия стават неблагоприятни.

Предполага се че голямото разнообразие на животински и растителни видове на Земята, се дължи на половото размножаване. А разнообразието на човешки раси и етноси, се дължи на ендогамията, практикувана във всички класови общества.
loading...
Безполовото размножение не допринася за еволюцията. В човешката история няма нито един случай на гениален човек, израстнал в семейство на богати хора.

В човешкото общество, безполовото размножение са децата от семействата на богатите, в миналото децата на царете. Характерно за царе, принцове и принцеси, е че са много грозни. Защото при тях от хилядолетия една и съща генетична информация е в кръговрат. Все едно да ядеш фекалиите си.

При половото размножаване не винаги качества като физическа сила, ум или талант, се предават на следващото поколение. Единствено гарантирано е, че парите се предават на следващото поколение. Характерен пример за безполово размножение при хората е клана Ротшилд, известни с браковете си с племенници и първи братовчедки.

Безполовото размножаване е характерно за организми, които са приспособени да живеят в практически непроменяща се среда, и имат по-голям шанс да оцелеят ако са генетически еднакви с предхождащото поколение. Постоянна и непроменяща се е например средата на дъното на океана. Безполово се размножават например дълбоководни бактерии, червеи, иглокожи.

В човешкото общество за богатите, условията на живот са неизменни. Войни, финансови кризи, инфлация, безработица или увеличаване пенсионната възраст, не се отнасят за богатите. При безполовото, асексуално размножаване, няма полов отбор. Децата от богати семейства не се конкурират, за да оцелеят. Не си търсят работа по обява, не ходят по конкурси, не се явяват на кастинг и не се запознават с бъдещия си брачен партньор в училищната дискотека.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Половото размножение на паразитите в човешкото общество, са кукувичите деца от богати мъже и жени от народа. След въвеждането на ДНК-тест за бащинство, става известно че хора в цели региони произхождат от един баща.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker