Ран-Ът
"Ако не знаеш какво да кажеш, правѝ реверанси. Спестява време."
Алиса в Огледалния свят
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Bulgarian Economic Growth and Transition Project

Rahn & Utt

Националната стратегия "Ран-Ът", известна още като планът "Ран-Ът", е план за преход към пазарна икономика, изготвен за 6 месеца, от Националната търговска камара на САЩ, по молба на последното правителство на Народна Република България, ръководено от Андрей Луканов. Планът "Ран-Ът" е представен през март 1990 г.

Националната стратегия "Ран-Ът", чиито създатели са Ричард Ран и Роналд Ът, е една от най-обсъжданите конспиративни теории в България. Според тях съществува тайно приложение към плана "Ран-Ът" от 117 страници, по подобие на "Тайния Допълнителен протокол" от "Пакта Рибентроп-Молотов", между СССР и Нацистка Германия.

В това тайно приложение от 117 страници, планът "Ран-Ът", според твърденията, предвижда населението на България да се стопи до 5 милиона, тъй като за толкова хора, според Ричард Ран и Роналд Ът, стигали ресурсите в страната. Как ще се осъществи редуциране на населението, трябва да се реши от политическото управление в България.

Единият вариант е с насаждане на етнически и религиозни вражди и прерастването им в гражданска война с многобройни жертви. В тази връзка някои автори тълкуват изискването България да приютява бежанци, вследствие Войните на САЩ срещу тероризма и Арабска пролет.

По-скоро изискването България да даде приют на чеченски и афганистански терористи и канибали, участвали в сражения срещу правителството на Башар Асад, е мероприятие за очистване от ненужни субекти. Както стари мебели и покъщнина - не ти се ще да ги изхвърлиш на боклука, а да ги занесеш на битака - никой няма да ги купи. И ги занасяш в мазето с мисълта, че все някога пак може да потрябват.

В подкрепа на тази доктрина за подклаждане на етнически конфликти е и политиката на всички български правителства на Прехода, да финансират и поощряват раждаемостта при малцинствата, чрез щедро освидетелстване на ТЕЛК и раздаване на група инвалидност на малцинствата. На всички е известно, че за едни и същи заболявания, комисиите на ТЕЛК не категоризират българите като инвалиди, за да не получават инвалидна пенсия.

Също проектът на МОН за стипендии за ромски ученици от октомври 2016 г., който се поддържа от различни НПО, като “Инициатива за равни възможности” и пр. подопечни на Фондация Институт "Отворено общество" на Джордж Сорос, трябва да се разглежда като проект за етническо разделение на българските деца.

Според Проф. Михаил Мирчев, председател на АССА-М, само три от всеки десет новородени деца у нас са българчета. Останалите са от малцинствени групи или са рожби на чужденци в страната ни. Според изказване на Красимир Каракачанов (ВМРО) в предаване по телевизия "Алфа", през 2016 г. 53% от новородените деца в България не са етнически българи.

Друг вариант, според плана "Ран-Ът", е водене на дискриминационна политика от правителството спрямо бедните, която да поддържа тенденциозно мизерия, с цел хората сами да се изселят от родината си.

В полза на тази теория говори драстичното раздуване сметките за електроснабдяване през януари 2013 година, когато българите трябваше да заплатят за ток суми, надвишаващи месечните им доходи. Въпреки, че в България електроразпределителните дружества са отделни, независими, частни фирми, всички координирано завишиха неколкократно сметките за електричество.

Вероятно целта на мероприятието е била, хората да не могат да си платят сметките и като длъжници да им бъдат отнети жилищата, продадени на търг, а те самите прогонени. И последвалата вълна от самозапалвания, вероятно не е удовлетворила по мащаба си създателите на плана "Ран-Ът".

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Освен това, според плана се предвиждало масово разпространяване на отдавна забравени болести, зарази, аерозолни престъпления и пр., за изтребване на българското население. В полза на тази теория говорят редица статии в българските медии, които целят да дезинформират населението относно болести и зарази. Например в статия под заглавие "Погрешни митове, в които всички вярваме" на соросоидната медия "Dnes-bg", позовавайки се на Mother Nature Network, авторите убеждават потребителите, че според учени, ако човек излезел с мокра коса при отрицателна температура, нямало да се разболее.

Пак същата медия публикува статии, които се позовават на твърдения на (неупоменати!) американски учени, че презервативите не предпазвали от болести, предавани по полов път. И че при полов акт със заразен от СПИН, вероятността да се заразиш била по-малка от 1%.

Казионната медия "Dnes-bg" подпомага и намаляване на раждаемостта в България, чрез статии, които съветват потребителите да не отлагат раздялата с партньора си.


Още по темата:

Последствията от плана "Ран-Ът"

Целите на "Плана Ран-Ът"
loading...
Твърдения относно "Плана Ран-Ът"

Нуждата от "Плана Rahn & Utt"

Тайното приложение от плана "Ран-Ът"

България умира тихо

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker