Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Пропагандата на 21-ви век

Русия е единствената страна, която разполага с военен потенциал, способен да унищожи САЩ. Русия разполага и с достатъчно ресурси, да не се подчини на американските лихвари. Поради това антируската риторика е лайтмотив в пропагандата на 21-ви век. Основни клишета са, че руснаците са най-бедните европейци, че Русия е с най-остарели технологии и руснаците си мечтаели да емигират в САЩ.

Простият човек не се интересува от изкуство, ядрени технологии, иновации в медицината или полети в космоса, интересува се от шарени дрешки, лъскави коли и смартфони с нарисувана ябълка. И щом Русия не произвежда лъскави стоки за широко потребление, а Запада произвежда, значи на Запад е по-хубаво.

Умествено ограниченият човек при комунизма получава от държавата панелен апартамент. Панелни апартаменти получават и всички останали негови познати. Умествено ограниченият гледа в американските филми, че на Запад има дворци и си мисли, че и на Запад държавата раздава на всички дворци.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Въпреки политиката на СССР да хрантути васалите си, в държавите с комунистическо управление, голяма част от населението възприема комунизма като ограничение за щастлив и безгрижен живот - Храни куче, да те лае.
loading...
Интелигенцията в тези държави живее с илюзията за американската мечта и възприема комунизма като пречка за постигането ѝ. И оснивният виновник за тази пречка, се оказва Русия и руснаците, които пречат на хората да достигнат охолството и блясъка на Запада, да имат лъскави западни автомобили и яхти, да живеят в дворци със слуги .

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker