Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Русофобия и русофилия след Перестройка

Прогресивно спадащият жизнен стандарт по целия свят след 1990 год., провокира русофилия и едновременно засилва антиамериканизма сред широките маси в световен мащаб.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В Русия вече повече от 2 десетилетия цари турбокапитализъм, с характерното социално неравенство и безперспективност за 90% от населението. Въпреки това все още представата на всички подтиснати и социално онеправдани хора по света е, че Русия ще ги спаси от експлоатацията и униженията, както в миналото.
Юлия Тимошенко
И последните събития около Михаил Ходорковски и Юлия Тимошенко, потвърждават това мнение, както и предизвикват възмущение в правителствата на Западните демокрации, за чиито демократични традиции осъждане на имунизирани милиардери за корупция е табу.

Неизлечимо болните или чакащите изпълнение на смъртна присъда стават набожни, онеправданите - русофили, а бързо забогатялите - американофили.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker