Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Антируска риторика на Запада

Методите на съвременната неолиберална пропаганда, се базират на дискредитиране на държавите с ефективен firewall, които не допускат или ограничават диверсионната дейност на неправителствените организации и западните "инвестиции" в животоподдържащите си отрасли - отопление, електричество, водоснабдяване, телекомуникации, енергетика, обществен транспорт.

Средствата за масова информация разпорстраняват с ентусиазъм инсценирани "репортажи" и фалшиви статистики, относно потъпкване на човешки права, измиране на населението в тези държави вследствие глад, репресии и геноцид.

Русия се интерпретира от трубадурите на "Новия световен ред", като изостанала страна, която бива постоянно въвличана от Запада в обезкървяващи за нея войни. Като виновни за това са населението на Русия, което било с нисък коефициент на интелигентност.

Но даже и войните не отнели живота на толкова много руснаци, колкото Сталинските чистки.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Руснаците формално печелят Втората световна война, но дават повече жертви, от колкото победена Германия. При учения на НАТО жертвите са по-малко, от колкото при учения на Русия. И причината за това е пак ниския интелект на руснаците, а не факта че Втората световна война се води на руска територия. (Китай също дава повече жертви от Япония, по време на Втората световна война.)

Западните историци не отричат, че след капитулацията на Нацистка Германия, германски жени са били изнасилвани, както от войници на американските окупационни войски, така и от войници на руските и френските окупационни войски. Но руснаците били изнасилвали германки, защото им били завиждали , че живеели по-богато от тях - според западните историци.

Руските космически кораби падат - американците стъпват на Луната. Руснаците произвеждат "Жигули" - американците - "Cadillac". Руснаците живеят в землянки - американците в дворци с водопади и слуги.

Протрахираната Цветна революция в Украйна започва да изнервя затъналия в дългове Западен свят, който отново разпалва русофобска истерия. На 24.07.2014 кметът на Hilversum/Nederland Pieter Broertjes заплашва по радиото да депортира дъщерята на Владимир Путин - Мария Путина, с кето разкрива пред целия свят местообитанието ѝ и масивно застрашава сигурността ѝ.

Какво ли би се случило, ако някоя държава опубликува местообитанието на Рокфелер и Ротшилд? Още в същия ден САЩ ще им обяви Война срещу терора.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Възмущението на Запада за продължаващата съпротива в Украйна в края на юли 2014 г. ескалира. В рамките на три дни про-американските съдилища Permanent Court of Arbitration - PCA в Холандия и Европейският съд по правата на човека в Страсбург осъждат Русия да заплати обезщетение от 1,9 милиарда евро и 50 милиарда долара на олигарси като Ходорковски.

Паралелно с това в Лондон започва открит съдебен процес за убийството на Александър Литвиненко - бивш агент на КГБ, преминал на страната на британското разузнаване MI6. Александър Литвиненко бе вероятно отровен преди 8 години и вече забравен от обществото. Целта на следствието е да подпомогне анти-руската кампания, да компрометира Владимир Путин, когото Литвиненко обвиняваше в поръчване на убийството.


Още по темата:

Сондата на Марс се разби

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker