Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Русофобия в България на днешно време

След анексирането на България от НАТО и Евросъюза и последвалата тотална загуба на суверенитета ѝ, е трудно да се прецени каква част от населението са русофили и каква - русофоби.

Може да се предположи, че по-голямата част от привилегированата прослойка - онези 6% от българското население, които са повишили социалния си статус през прехода, са русофоби и боготворят САЩ - ангел хранител на социалното неравенство.

Може да се предположи и че по-голямата част от поколението преживяли комунизма, на днешно време са русофили, дори и по време на комунизма да са били отявлени русофоби.

Средствата за масова информация, клакьорите на публични места - заведения, места за спорт, паркове и градинки, по форумите в итернет и пр., които си изкарват прехраната с про-западна пропаганда, улични протести и русофобска истерия, не са критерий за настроенията сред народа.

Освен това голяма част от американските мекерета, които на публични места се стремят да промиват мозъците на околните, те самите съвсем не са с промит мозък. Проститутките не си мислят, че проституцията е престижна професия.

Вероятно по-голямата част от младото поколение интелектуалци на днешно време са русофили, тъй като проблемите им с намиране на работа, сдобиване с жилище и прогресивно спадащия жизнен стандарт, не са свързани с руската, а със Западната политика спрямо България.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


По-голямата част от българите, особено интелектуалците, живеещи от години на Запад, също са русофили. За разлика от тях, тези, които никога не са излизали от България, живеят с илюзиите за Запада, които им втълпява Западната пропаганда по българските медии.

И естествено всеки средно интелигентен човек се досеща, че щом се полагат такива огромни усилия и се инвестират огромни финансови средства за очерняне на една държава, значи в нея има нещо, което не им се удава на "инвеститорите" да докопат. Нито чрез ембарго, нито чрез война - баснята за Лисицата и гроздето. Ако можеше, западняците отдавна да са прегазили Русия, още преди САЩ да е съществувал.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Прави впечатление, че по българските форуми в интернет, но и по немско- и английско-говорящите форуми, най-голям интерес има към теми свързани с Русия. Всички се надяват Русия да пребори световния тиранин. Но ако Русия не успее, тогава всички ги очаква Новия световен ред.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker