Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Életszínvonal
Breaking news Games Painting Music Films Fables My Friends Holidays My lessons About us
Уровень жизни Жизнен стандарт Lebensstandard Standard of living Nivel de vida Niveau de vie Standard di vita Levnadsstandard Elintaso Életszínvonal Рівень життя Padrão de vida
Anaglyph

Életszínvonal

Életszínvonal olyan fogalom, amely jellemzi a társadalmi-kulturális jóléte a társadalom tagjainak, mint más tagjaival azonos vagy közösség tagjaival összehasonlítva más társadalmak. Mivel meghatározó tényezőket veszi figyelembe az életkörülmények és az elégedettség az anyagi és szellemi szükségletek.

Mivel a Föld erőforrásait állandó, ország egymás ellen az újraelosztás - zéró-összegű játék. Ennek megfelelően, az életszínvonal egy ország függ a részvény a föld erőforrásainak, hogy az állami ellenőrzés alatt.

És minden válság, pénzügyi válság, olajválság, stb egy ország olyan összeomlása a gazdaság és a csökkenő életszínvonal a lakosság, mások - a gazdasági növekedés és az életszínvonal emelése.


Az életszínvonal Kelet-Európában és az USA-ban a 1990-2014 időszakra
Csökkenő életszínvonal
Kelet-Európában, illetve
az életszínvonal emelésére
Németországban és az USA-ban
az időszak 1990-2014

Mellett csökkenő életszínvonal miatt az ipar megszüntetése, Kelet-Európában tapasztalható elnéptelenedés és a népesség nélkül is "Generalplan Ost".

Elnéptelenedés, a lakosság Kelet-Európa 1990-2014


Nyertesek és vesztesek az EU-integráció
Nyertesek és vesztesek
az európai család.
"Ex unitate vires"
Egységben az erő!


Életszínvonal relatív, nem abszolút, olyan tényezőktől függően, értékelését, és azok értelmezése: Ha a fő szempont meghatározó az életszínvonal egy adott országban a várható élettartam, akkor Japán az az ország, a legmagasabb a világon.

Ha a fő szempont figyelembe venni a milliárdosok száma, a szám a fogvatartottak büntetését töltő, száma magánbörtönökben, amely hivatalosan is hordoznak halálos ítéletet és a kínzás (levelében július 23, 2013 by Eric Holder megígérni, hogy Edward Snowden nem kínozták és kivégezték), titkos bíróság (United States Foreign Intelligence Surveillance Court) és a titkos börtönök, az embereknek a száma túlsúlyosak miatt fogyasztása élelmiszerek a géntechnológiával módosított szervezetek (GMO-k), majdnem kétszer annyi nő megerőszakolták, mint bárhol A világ, a hiányzó fizetett éves szabadsághoz és a hiányzó fizetett betegszabadság, a katonai kiadások, a piacok, az emberi szervek és szövetek, az energiafogyasztás és a környezetszennyezés, akkor az Egyesült Államok az az ország, a legmagasabb szintű a világon. Kevesebb, mint 5% -át a világ népességének él az Egyesült Államokban, és fogyasztanak több mint 25% -a globális erőforrások és az oka a 30% -a a környezetszennyezés (lásd a "The End of Poverty", 2008).

A világ legmagasabb az életszínvonal
"World’s Highest Standard of Living"

Ha a fő szempont meghatározó az életszínvonal az országban, figyelembe véve a hiányzó éhező, hajléktalan és nem fér hozzá az egészségügyi ellátás és az oktatás a gyermekek, majd Kuba és Észak-Korea az országokban a legmagasabb életszínvonal a világon mivel a tervgazdaság.

Ha a fő szempont meghatározó az életszínvonal az országban figyelembe veszik a polgárok száma a saját otthonában, és a számát utca szökőkutak ivóvíz, akkor Bulgária még mindig az egyik legjobb hely, és Németország az utolsó hely Európában . Németországban létező utca szökőkutak ivóvíz. Csak létesítményekre barátságos pincérek.

Amíg az annexió kelet-európai országok az EU-ban, Görögországban volt vezető az EU-ban a legnagyobb része a saját otthonukban, és Németországban a legkisebb aránya a saját otthonukban lakosság. Görögország olyan ország legalább öngyilkosság Európában. Az Eurostat szerint 2011-ben, a legtöbb saját otthonukban az EU-ban Bulgáriában és Romániában.

Hajléktalanság


Németországban 90% -a él a nagyvárosokban bérleti aránya a bérlők még nagyobb.

Ha a fő szempont fogadja esetben törvénytelen gyermekek (pl szociabilitás nők rezpektivno társadalmi bomlás), majd Bulgária az az ország, a legmagasabb Európában.

Az egyik klasszikus propaganda klisék, hogy meghatározzák az életszínvonal egy ország, hogy vegye figyelembe az áruk is termel. GDR készített "Trabant" FGR - "Mercedes". Természetesen nem arról beszélt, hogy a lakosság nagy része az NSZK nem engedheti meg magának "Mercedes", és milyen a lakosság egy része az NDK - "Trabant".

World’s Highest Standard of Living

The Universal Declaration of Human Rights
Article 24:
"Everyone has the right to rest and leisure, including reasonable
limitation of working hours and periodic holidays with pay."


Felirata postabélyeg Szovjetunió: Mindannyiunknak joga van a pihenésre
Felirata postabélyeg a Szovjetunió:
"Mindannyiunknak joga van elhagyni."


De ezek az emberi jogok gyakorlati alkalmazása valószínűleg már csak a kommunizmus - a korszak történetében Kelet-Európa, a szocialista országok, amelyek nem írták alá a rendelkezéseit, a "Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata." A bölcsőtől a demokrácia - az amerikai munkavállalók nem jogosultak semmilyen fizetett éves szabadságra vagy fizetett kórházi. Az Egyesült Államokban a legtöbb ember, és nem megy nyaralni, mert attól tartanak, hogy elveszítik a munkáját.

World’s Highest Standard of Living

Csökkenti az életszínvonal az 1990-es évek Sam pozitív hatással van a gazdag világ. Szerint "Bloomberg milliárdosok Index" (lista milliárdosok) 2012-ben a gazdagok növelték vagyonukat egy másik 241 milliárd dollárt. Alapján cseréjét 31.12.2012, a száz leggazdagabb ember a teljes 1,9 milliárd dollárt, vagy átlagosan 20 milliárd dollárt a fejét.

Jellemző a gazdag, hogy ők maguk nem termelnek semmit, és a tulajdonosok az áruk és a gyümölcsök a munkaerő mások. A legtöbb gazdag ember nem fektetnek az iparban és az innováció. Csak támadnak cégek, devizák és országok, amelyek ezeket gyengíti, rombolja, mint keselyűk a rövid eladási (short selling), hogy hatalmas nyereség.

A legfontosabb forrás, ahonnan a gazdagok növelik vagyon részvények. Szerint MSCI World Index-készletek világszerte nőtt az ár 13,2%. Szerint az S & P 500-ban az USA-részvények emelkedtek 13,4%. Stoxx 600 index Europa óta nőtt június 2012 közel 20% -kal, mivel a befektetők már arra a következtetésre jutott, hogy a görög válság nem vezet összeomlása az EU-ban.

Kilenc, a tizenkét leggazdagabb milliárdosok él az Egyesült Államokban. Az amerikai multibillionaires fele az összes vagyon a Földön. Az Egyesült Államok jelenleg otthont több mint 20 millió herék (6% a lakosság) a lakópark.

Európában és Oroszországban milliárdosok 34 Ázsiában - 14 latin-amerikai - milliárdosok 11. De a média a legnagyobb jachtok tulajdonában vannak arabok és az oroszok. Talán az amerikaiak szívesebben használják a légi járművet, az egész világot utazások.

A fogyasztás az áruk után a pénzügyi válság 2007 csökkent párhuzamosan növelni a helyzetét a gazdagok. Kereskedelmi főnökök a profit növelésére nem azért, mert a termékek értékesítése nőtt, hanem azért, mert a kisebb versenytársak ruinirani válság, ezért nagy kisajátítani az ipar.

Jeff Bezos hozzáadott 2012-ben további 6,9 milliárd dollárt csődbe rivális Borders. Profit US $ 6900000000 valójában pusztulásához vezet 20.000 munkahelyet.

Növelje állapotát milliárdosok és a párhuzamos csökkenése az életszínvonal jellemző a világgazdaság a hidegháború után.

A legnagyobb növekedés a tulajdonjogát a leggazdagabb ország a legsúlyosabb recesszió. Spanyolországban például, Senor Ortega, alapítója Inditex, 2012-ben csak növelte vagyonát 22,2 milliárd dollárt.

Köszönhetően a magas készletek és a magas árak az ingatlan a Nyugat, a vagyon, a leggazdagabb amerikaiak 2013-ban tovább nőtt. A teljes összeg a 400 leggazdagabb amerikaiak listáján "Forbes", becslések szerint kétmilliárd dollárt, mint még soha az emberiség történetében. 2012-ben a vagyon összege "csak" 1,7 milliárd US $. A tetején a rangsor az elmúlt 20 évben áll a leggazdagabb ember a Földön - Bill Gates.

Az év, amikor a bolgárok már nem voltak képesek fizetni a számlákat, és elkezdett spontán tiltakozni, "Forbes" 1426 milliárdos számít nyilvánította az év legkedvezőbb lesz egy milliárdos. Az összeg a nők milliárdosok is drámaian növekedett, mivel a 104 138.

Ha néhány szervezet sejtek kezdenek nőni kontrollálatlan rovására más sejtek és kiszívja a test összes, az orvosi diagnózis rák. A szervezetben az emberi társadalom a 21. stolenie, superrich játszani ezt destruktív szerepet.

Az orvosi kezelés a rák orient eltávolítása vagy megsemmisítése a rákos sejtek, annak érdekében, hogy megmentse a beteg. A kapitalista társadalom, éppen ellenkezőleg, növeli a helyzetét a gazdag látható lelkesen forrásként haladás. Rák az emberi társadalomban az úgynevezett "generátor munkahely" demokratikus politikai rendszer és imádják őt.www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker