Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Levnadsstandard
Breaking news Games Painting Music Films Fables My Friends Holidays My lessons About us
Уровень жизни Жизнен стандарт Lebensstandard Standard of living Nivel de vida Niveau de vie Standard di vita Levnadsstandard Elintaso Életszínvonal Рівень життя Padrão de vida
Anaglyph

Levnadsstandard

Levnadsstandard är ett begrepp som kännetecknar den sociokulturella välfärd i samhället jämfört med andra medlemmar i samhället eller i jämförelse med medlemmar i andra samhällen. Som avgörande faktorer betraktas levnadsvillkor och tillfredsställelsen av materiella och andliga behov.

Eftersom jordens resurser är konstanta, länder slåss mot varandra för omfördelningen - ett nollsummespel. Följaktligen levnadsstandarden i ett land beror på andelen av markresurser som det statligt kontrollerade.

Och varje kris, finanskris, oljekris etc. för ett land innebär en kollaps i ekonomin och fallande levnadsstandard för befolkningen, för andra - ekonomisk tillväxt och höja levnadsstandarden.


Levnadsstandarden i Östeuropa och USA under perioden 1990-2014
Falling levnadsstandard
i Östeuropa, respektive
höja levnadsstandarden
i Tyskland och USA
för perioden 1990-2014

Förutom fallande levnadsstandard på grund av avindustrialisering, är Östeuropa upplever avfolkning och befolkning även utan "Generalplan Ost".

Avfolkningen av befolkningen i östra Europa 1990-2014


Vinnare och förlorare i EU-integration
Vinnare och förlorare
den europeiska familjen.
"Ex unitate vires"
Unity gör styrka!


Levnadsstandard är relativ, inte absolut, beroende på faktorer som att utvärdera, och deras tolkning: Om det viktigaste kriteriet för att avgöra levnadsstandarden i ett land i förväntad livslängd, då Japan är det land med den högsta standarden i världen.

Om det viktigaste kriteriet beaktas antalet miljardärer, antalet fångar avtjänar ett straff, antalet privata fängelser, som officiellt bära en dödsdom och tortyr (skrivelse den 23 juli 2013 genom Eric Holder att lova att Edward Snowden inte kommer att torteras och avrättades), hemliga domstolar (United States Foreign Intelligence Surveillance Court) och hemliga fängelser, antalet människor som lider av fetma på grund av konsumtion av livsmedel från genetiskt modifierade organismer (GMO), nästan dubbelt så många kvinnor våldtagna, än någon världen, då USA är bristen på betald semester och bristen på betald sjukledighet, militära utgifter, marknaderna för mänskliga organ och vävnader, energiförbrukning och miljöföroreningar i landet med den högsta standarden i världen. Mindre än 5% av världens befolkning bor i USA, och konsumerar mer än 25% av de globala resurser och är orsaken till 30% av miljöföroreningar (se filmen "The End of Poverty", 2008).

Världens högsta levnadsstandarden
"World’s Highest Standard of Living"

Om det viktigaste kriteriet för att avgöra levnadsstandarden i ett land, med hänsyn till bristen på svältande, hemlösa och utan tillgång till sjukvård och utbildning av barn, då Kuba och Nordkorea är de länder som har den högsta levnadsstandarden i världen på grund av den planerade ekonomin.

Om det viktigaste kriteriet för att bestämma levnadsstandarden i ett land tar hänsyn till antalet medborgare med sitt eget hem och antalet gatu fontäner för dricksvatten, då Bulgarien är fortfarande en av de bästa platserna, och Tyskland är det sista stället i Europa. I Tyskland existerande gatu fontäner för dricksvatten. Det finns bara anläggningar med vänliga servitörer.

Fram till annekteringen av östeuropeiska länder i EU, Grekland var ledande i EU med den största delen sina egna hem, och Tyskland med den minsta andelen av sina egna hem befolkning. Grekland är ett land med minst självmord i Europa. Enligt Eurostat under 2011, de flesta äger bostäder i EU är i Bulgarien och Rumänien.

Hemlöshet


I Tyskland 90% av befolkningen bor hyra i storstäderna andelen hyresgäster är ännu större (kanske 99%) på bekostnad av folket i byn, varav många har sitt eget hem. Livet på landet i västra Europa och möjligheten att förvärva en egen bostad, tematisera i filmen "hämnd" (Regi: Götz Spielmann) 2008.

Om det viktigaste kriteriet acceptera fall oäkta barn (dvs. sällskaplighet kvinnor rezpektivno social degradering), då Bulgarien är det land med den högsta standarden i Europa.

Om det viktigaste kriteriet för att bestämma levnadsstandarden i ett land tar hänsyn till mängden av gamla bilar västerländska varumärken, då Bulgarien kommer att bli den första i världen.

Ett av de klassiska propaganda klichéer för att bestämma levnadsstandarden i ett land är att ta del av de varor som den producerar. DDR producerade "Trabant" FGR - "Mercedes". Naturligtvis inte diskuterat hur stor del av befolkningen i FRG har inte råd "Mercedes" och vilken del av befolkningen i DDR - "Trabant".

World’s Highest Standard of Living

The Universal Declaration of Human Rights
Article 24:
"Everyone has the right to rest and leisure, including reasonable
limitation of working hours and periodic holidays with pay."


Var och en av oss har rätt att lämna
Inscription på ett frimärke i Sovjetunionen:
"Var och en av oss har rätt att lämna."


Men dessa mänskliga rättigheter hade förmodligen praktisk tillämpning endast under kommunismen - ". FN: s deklaration om de mänskliga rättigheterna", en period i historien om Bulgarien, under vilken Bulgarien inte har tecknat någon av klausulerna I demokratins vagga - är amerikanska arbetare inte rätt till någon betald semester eller betalas deras sjukhus. I USA flesta människor och inte åker på semester av rädsla för att förlora sitt jobb.

World’s Highest Standard of Living

Att sänka levnadsstandarden för 1990-talets Sam har en positiv inverkan på de rika i världen. Enligt "Bloomberg miljardärer Index" (lista över miljardärer) under 2012 de rika har ökat sin förmögenhet med ytterligare 241 miljarder dollar. Baserat på utbyte av 31.12.2012, de hundra rikaste människor har totalt 1,9 miljarder dollar, eller i genomsnitt 20 miljarder dollar per capita.

Typiskt för de rika är att de själva inte producerar något, och är ägare av varorna och frukterna av andras arbete. De flesta rika människor investerar inte i industrier och innovation. De anfaller bara företag, valutor och länder och få dem att försvaga och förstöra, som gamar till blankning (blankning) göra enorma vinster.

Den viktigaste källan från vilken de rika öka sin förmögenhet är aktier. Enligt MSCI World-index, lager världen över har ökat i pris med 13,2%. Enligt S & P 500 i USA-aktier har ökat med 13,4%. Stoxx Europa 600 Index har stigit sedan juni 2012 med nästan 20%, med investerare som har kommit till slutsatsen att den grekiska krisen inte kommer att leda till en kollaps av EU.

Nio av de tolv rikaste miljardärer bor i USA. De amerikanska multibillionaires är hälften av den totala förmögenheten. USA är idag hem för mer än 20 miljoner drönare (6% av befolkningen) i gated community.

I Europa och Ryssland miljardärer är 34 i Asien - 14 i Latinamerika - är miljardärer 11. men enligt media de största båtarna ägs av araber och ryssar. Kanske amerikanerna föredrar att använda flygplan för runt världen resor.

Konsumtion av varor efter finanskrisen 2007 minskade parallellt för att öka statusen för de rika. Kommersiella chefer ökar vinsten inte på grund av försäljning av varor har ökat, utan för att deras mindre konkurrenter ruinirani kris, varför stora monopolisera branschen.

Jeff Bezos, som har lagts under 2012 ytterligare 6,9 miljarder dollar för konkurs konkurrerande gränser. Vinst på US $ 6900000000 faktiskt leder till förstörelse av 20.000 arbetstillfällen.

Öka statusen för miljardärer och den parallella minskningen levnadsstandarden är en funktion av världsekonomin efter det kalla kriget.

Den största ökningen av ägandet av de rikaste länderna med den allvarligaste recessionen. I Spanien, till exempel, Senor Ortega, grundare av Inditex, under 2012 endast ökat sin förmögenhet med 22,2 miljarder dollar.

Tack vare den höga lager och höga priser på fastigheter i väst, tillhör de rikaste amerikanerna under 2013 ökat ytterligare. Det totala beloppet av de 400 rikaste amerikanerna på listan över "Forbes", uppskattas till tjugo miljarder kronor, som aldrig förr i mänsklighetens historia. Under 2012 sin egendom uppgick till "bara" 1,7 miljarder US $. På toppen av rankingen i de senaste 20 åren står den rikaste mannen på jorden - Bill Gates.

Det år då bulgarerna inte längre kan betala sina räkningar och började spontant protestera, "Forbes" 1426 miljardärer räkna med att förklara året mest gynnsamma för att bli miljardär. Även Mängden kvinnliga miljardärer dramatiskt ökat sedan 104 138.

Om vissa kroppsceller börjar växa okontrollerat på bekostnad av andra celler och suga alla av kroppen, är medicinska diagnosen cancer. I kroppen av det mänskliga samhället av det 21 stolenie, superrich spela denna destruktiva roll.

I den medicinska behandlingen av cancer orient avlägsnande eller destruktion av cancerceller, i syfte att rädda patienten. I det kapitalistiska samhället, tvärtom, höja statusen för de rika ses entusiastiskt som en källa till framsteg. Cancer i det mänskliga samhället kallas "generator jobb" demokratiskt politiskt system och dyrka honom.www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker