Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Забогатели хора

Биографичният филм-драма "Джобс" от 2013 година с режисьор Джошуа Майкъл Стърн, реалистично интерпретира кариерата на Стив Джобс - собственика на най-скъпия концерн в света "Apple": От първо експлоатира един свой приятел, на когото плаща по-малко от 10% от печалбата, постепенно експлоатира труда и на други млади мъже, които не изискват високо заплащане. А той самият никога не работи. Нито като програмист, нито като инженер или техник. Steve Jobs е само маниджър, търгаш.

Също както и основателят на ФЕЙСБУК Марк Зукърбърг никога не е работил. Най-младият милиардер на Земята, според неговите биографи, открадва идеята у свои първоначални съдружници, финансира се от свой приятел, когото впоследствие елиминира като съдружник и поръчва на свой състудент програмист, да изготви програмата.

По-точно ще бъде Mark Zuckerberg и Steve Jobs да се нарекат не основатели, а лица на Facebook и Apple Computer. Благодарение на Edward Snowden, светът през 2013 год. разбра чии проекти са Фейсбук, интернет и въобще компютъра.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Най-богатият клан в Германия - собствениците на BMW - Quandt/Klatten, са станали мултимилиардери не от собствен труд, а от безплатния труд на милиони затворници в нацистките концентрационни лагери.


Още по темата:

Успешна кариера

Жизнен стандарт

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
Всички права запазени


eXTReMe Tracker