loading...

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Симулиране на полова възбуда

Докато изричане на думите "обичам те" е най-лесната лъжа на този свят, симулиране на вагинална лубрикация е трудно за повечето жени. Обикновено жените издебват партньора си когато не ги вижда и се стимулират ръчно, за да получат овлажняване. Лесното получаване на лубрикация не е 100% гаранция, че жената се възбужда именно от конкретния мъж, а не от ситуацията. Все пак получаване на естествена лубрикация има далеч по-информативна стойност, относно чувствата на една жена, от колкото репликата - "обичам те".

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В порно-филмите   мъже-порноизпълнители   за да получат ерекция, обикновено мастурбират и често със затворени очи си преставят някаква сцена, вероятно от личния им живот. Жените порно-изпълнителки употребяват за тази цел гел или се мажат със собствената си слюнка. Това мазане със собствена слюнка в порнофилмите придобива култов характер, през епохата на Celebrity Culture.


Лубрикация

Симулиране на полова възбуда

Сух секс

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2018 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker