Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Кървене при дефлорация

При дефлорация, девствената ципа - химен, бива разкъсана. По правило този първи полов акт се съпровожда от кратко кръвотечение и болка. В случай че до 2-3 дни от момента на дефлорацията, се осъществи повторно полов акт, отново настъпва кървене, поради все още незарастналия химен.

Дефлорацията (както и обяснението в любов) е едно от най-често симулираните действия, поради което няма научни познания каква част от девствените жени по време на първия полов акт изпитват болка и имат кръвотечение.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Според съвременни анкети, 46% от жените на Запад твърдят, да са имали кръвотечение при първото полово сношение. Според личния опит на играчи, всички девствени момичета, с които те са имали секс, са получавали кървене и болка при дефлорация.

Кръвотечение от влагалището може да настъпи не само при дефлорация или менструация, а и при гинекологични заболявания, както и при напълно здрави жени, също както кървене от носа, кървене от венците, кървене от уретрата на мъжа.

Хименът не може да бъде разкъсан, вследствие физически натоварвания, спорт, например колоездене, гимнастика, шпагат, чрез травми на таза или чрез използване на тампон по време на менструация. Хименът не може да бъде разкъсан с пръст и при петинг. Клиторна мастурбация също не води до повреда на химена. В случай че при мастурбация се използва вибратор, е възможна дефлорация, но в медицинската литература няма описани подобни случаи.


Още по темата:

Девственост в миналото

Кървене при дефлорация

Симулиране на девственост

Девственост и морал

Девственост в съдебната пректика

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker