Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
евреи почистват улиците
По време на окупацията на Полша 1939 год., евреите в Полша били чикиджиите, които почиствали улиците, а нацистите - баровците.
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
Чикиджия Wichser

Чикиджия

Чикиджия (понякога се пише "чекиджия"), на гръцки език "μαλάκας", на руски "Драчило, Сексуально озабоченный", на английски "Wanker", на немски "Wichser (Flachwichser, Wixer)", на румънски "Bulangiu", на френски "Branler".

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Чикиджия е мъж, чиято сексуална фантазия не съответства на финансовите му възможности. Думата чикиджия не може да се употреби за жена, тъй като успехът в любовта при жената, не зависи от финансовите ѝ възможности, а от външността, възрастта и умението ѝ да се преструва на влюбена и да дозира секса си. За жена най-често се употребява думата "кифла".

Думата чикиджия е вулгаризъм - синоним на неудачник. Обидна дума, която се употребява за мъж, често от нагли и безскрупулни жени, които са възмутени от ухажвания от бедни мъже, които не могат да им бъдат от полза.
Руски деца лъскат бутушите на нацистки окупатори
Руски деца лъскат ботушите на нацисти


В буквалния смисъл чикиджия е мъж, който онанира. Както мастурбацията е изстрел, който не достига целта, така и чекиджията се опитва безрезултатно да постигне някаква цел. В широкия смисъл, чикиджия е неудачник, мъж с комплекс за малоценност, финансово безперспективен мъж, който поради ниския си социален статус не представлява интерес, от гледна точка на създаване на семейство, единствено може да му се окаже секс-услуга срещу заплащане или да се заведе на заведение, че да плати сметката на дамата.

Извън сексуалните отношения между хората, чикиджия е онзи, на когото при катастрофа му поставят "диагноза" мозъчна смърт, за да му експлантират органите и да направи услуга на някого.

В немския език думата "Wichser" произлиза от войнишки жаргон от Първата Световна Война, когато някой войник за унижение е лъскал ботушите на офицерите или на цялото поделение.
Руски деца лъскат бутушите на нацистки окупатори
Руски деца лъскат ботушите на нацистките   окупатори 1942/1943 год.


Синоними на чикиджия: чикибоец, путьо, навлек, скапаняк, шибаняк, комплексар, лузър, балък, загубеняк, аргатин, ибрикчия, ратай, слуга, прислуга, измекяр, лакей, наемник, работник, наемоработник, бачкатор, смотаняк, убитак, мижитурка, шушумига, задръстен.

Антоним на чикиджия е баровец, тузар.


Още по темата:
loading...
Решаване проблема с бедните мъже

Харемът е школа за жените

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker