Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Публичен дом за нацистки войници във Франция 1940
Публичен дом за нацистки войници по време на окупацията на Франция (1940)
Previous Next
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Забрана за проституция

Фашизмът както и феминизмът не забраняват проституцията и не се борят срещу нея. Напротив, със започване на Втората световна война, проституцията в Третия райх е под особен контрол. Половин Европа е инфилтрирана от бордеи, контролирани от нацисткото правителство.

Публични домове за армията, публични домове за цивилните граждани, публични домове за трудолюбивите затворници в концентрационните лагери. Както при съвременните демокрации, така и при фашизма, моралът на обществото се ръководи единствено от печалбата.

"The Social Responsibility of Business
is to Increase its Profits."

Milton Friedman
The New York Times Magazine, September 13, 1970

"Социалният ангажимент на бизнеса
е увеличаване на печалбите."

Милтън Фридман
- американски неолиберал, основоположник
на шоковата доктрина в икономиката.
loading...
Комунистическите идеолози създават така наречения социалистически морал, който изхожда от презумпцията за равенство между хората. От това следва, че всички жени имат право на семейство и е недопустимо една част от жените да служат само за развлечение. При демокрацията разделението на труда е ярко диференцирано и една част от жените се раждат само за да служат за развлечение на управляващите.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


По времето на Октомврийската Революция за първи път в света, сексуалната революция става предмет на държавна политика. Според ленинизма, жените получават сексуална свобода и равни права с мъжете. Сексуалната революция оказва влияние и на движението на Нудистите. Например в началото на 30-те години на 20-ти век, в Германия съществуват около 100 000 организирани нудисти. Две трети от членовете им, принадлежат към леви социалистическо-пролетарски групировки. С идването на власт през 1933, Национал-социалистите забраняват нудизма. С идването на власт на демократите през 1990 година, в България нудизма не се забранява, защото и без това става отживелица от миналото.


Още по темата:

Деца от окупация

Изнасилвания по време на война

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker