Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Полов отбор при хората
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Асиметрична война между половете

Половият отбор или "битката между индивидите от един пол, по принцип мъжките, за притежанието на женските" в едно йерархично общество е основан на принципите за водене на асиметрична война. Както при асиметрична война двете воюващи групи разполагат с различен военен потенциал, така и при конкуренцията между мъжките индивиди в едно класово общество мъжете разполагат с различен финансов потенциал.

В едно йерархично общество съществува асиметрия в разпределението на благата, при което богатите мъже разполагат с такова финансово преимущество, че при директна конкуренция, бедните мъже нямат никакъв шанс да се доберат до каквато и да била жена. Както при военен конфликт, военно много по-слабата държава, при директни сражения няма никакъв шанс да оцелее.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Тактиката на бедните мъже е да диктуват такива отношения със жените, при които богатите мъже да не могат да използват своето финансово превъзходство, както при асиметрична война, тактиката на слабата държава е да диктува такива условия за военни действия, при които силната държава да не може да използва оръжията си.

Тази тактика включва срещите със жените да се провеждат на такива места, на които не може или няма смисъл да се ползва лека кола и жените да не могат да ги съпоставят с богатите мъже. Това ще рече, че в популяризирания от медиите стереотип - мъжът кани жената на първа среща в ресторант, небогатите мъже нямат никакъв шанс да спечелят сърцето ѝ. Само в холивудските филми и сапунените сериали по NOVA и bTV, жената се влюбва след първа среща в ресторант.

Небогатите мъже трябва да пречат на жените да се информират относно финансовото им състояние, жилището им. И не на последно място, бедните мъже трябва да диктуват такива условия за срещи, при които да не плащат сметките на жените, за да не ги смятат за глупаци. Богатите мъже не плащат сметките на жените, не ги водят в ресторанти, а им предлагат трудоустройство и перспектива в мечтаната професия и срещу обещания, получават от жените секс в аванс.

Богатите мъже естествено се стремят да диктуват такива условия за любовни отношения, при които решаваща роля да играят парите, лъскавите стоки - статус символи, материалното благополучие. В интерес на богатите мъже е, жените да не са религиозни и морални, да не зачитат семейните ценности, а да се захласват единствено по скъпи и лъскави стоки, с които богатите мъже разполагат в изобилие.

Богатите мъже насаждат Celebrity Culture, защото единственото, с което бедните мъже могат да ги превъзхождат, е интелекта. И жените не трябва да ценят интелекта на мъжете.

За да диктуват такива изгодни за тях отношения със жените, богатите мъже се стремят да натрапят на обществото стереотипи за полови отношения, основани на материална изгода за жената, финансират феминизма, финансират средствата за масова информация и развлекателната индустрия, които да осмиват интелигенцията и вътрешните ценности при хората и да издигат в култ   покварата и алчността.
loading...
Богатите мъже манипулират законодателството, като например отмяна на вина при развод, в случай че жената е изневерявала, възможност за обвиняване в изнасилване между брачни двойки, ограничаване правото на мъжа да проведе ДНК-тест за бащинство, плащане на доживотна издръжка на жената от бившия ѝ съпруг след развод, дори и да нямат общи деца.

Всички тези мероприятия на пръв поглед изглеждат, че защитават правата на жените. В действителност те целят да улеснят достъпа на богатите мъже до жените на бедните мъже, като елиминират конкуренцията от бедните мъже, като ги разорят финансово, унижат и превърнат в посмешище, като ги заробят в дългове.


Още по темата:

Продължителност на връзката преди започване на секс

Сериозна връзка

Разделение на труда в семейството

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker