Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Кукувичи деца при хората
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Кукувичи деца при хората

Според публикации на Karen Strier от университет Wisconsin/USA, при животни, които се размножават полигинно (горилата), най-високостоящият в йерархията самец е баща на 85 % от децата. Но и при маймуните, които се размножават моногамно, над 50 % от децата са кукувичи деца.

Официални статистики за хората не съществуват, курзират само предположения от 3,7% до 30% кукувичи деца в Европа, но вероятно при хората не е по-различно, от колкото при маймуните. За мюсюлманските държави е характерно кукувичите деца да са от брат или баща на съпруга, което силно затруднява провеждане на ДНК-тест за бащинство, поради общи гени между роднини.

В Германия се предполага, че 25 % от децата нямат родствена връзка с бащите си. Ако се приеме, че средно жените раждат по 2 деца, то при 25 % квота кукувичи деца, половината от мъжете на Земята отглеждат поне едно чуждо дете, без да подозират. От това следва, че рискът от измама във всички други човешки дейности е многократно по-малък, от колкото риска на мъжа да му пробутат кукувиче дете. А доверие относно изневяра, не може да се има дори и на собствените родители.

Щетите от една финансова или имотна измама се изчисляват в пари. Щетите от кукувичи деца имат действие на информационна стерилизация на мъжа, който отглежда чужди деца, с надеждата че са негови.

От гледна точка на еволюцията на организмите на Земята, паразит е по-добре приспособилият се, т.е. по-успешният, а гостоприемник е неудачника. И този, който отглежда кукувичи деца е наудачник. А онзи, който му ги е пробутал - житейски успешен. Или както е прието разговорно да се нарича - пробивен.
loading...
При животните гнездовият паразитизъм се базира на неспособността на птиците да броят яйцата си. При хората - неспособността на мъжете да проумеят, че те не са най-голямата любов в живота на съпругите си. Хората по принцип имат склонност да вярват в това, в което им се иска да вярват.

"»Glaube« heißt Nicht-wissen-wollen,
was wahr ist."

Friedrich Nietzsche

"»Вяра« означава да не
искаш да знаеш истината."

Фридрих Ницше

Но жените биха се възмутили, ако съпрузите им поискат да направят ДНК-тест за бащинство. Та нали връзката между мъжа и жената е основана на доверие. На спечелено доверие се основават и всички измами. И измамниците също се възмущават, когато жертвата прояви недоверие.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Известно е, че повечето омъжени жени изневеряват на съпрузите си. Понякога се случва да забременеят, без да го желаят и дори не знаят от кого са забременяли - от съпруга си или от любовника/любовниците си. В случай че любовника е добре познат на съпруга, често жената решава да направи аборт, защото съпруга ѝ може да намери прилика между детето и любовника ѝ. В други случаи жената решава да забременее от любовника си и за целта убеждава съпруга си, че иска да си родят (второ) дете.


Още по темата:

Кои мъже отглеждат кукувичи деца

Изневяра

Деца на любовта

Закон за кукувичите деца

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker