Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
loading...
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Кои мъже отглеждат кукувичи деца

Въпреки широко разпространената практика жените да забременяват не от съпруга си, много малка част от мъжете се решават на ДНК-тест за бащинство. Мъж, който през целия си живот е имал пет сексуални партньорки, а със жена си за първи път е имал секс след едногодишно ухажване, не би повярвал че има мъже, които имат по три нови партньорки дневно. Съвсем естествено е и да не повярва, че съпругата му може да му изневерява през обедната почивка или даже докато отива да изхвърли боклука.

"Es ist nicht das Bewußtsein der
Menschen, das ihr Sein, sondern
umgekehrt ihr gesellschaftliches Sein,
das ihr Bewusstsein bestimmt."

Karl Marx, Zur Kritik der Politischen
Ökonomie. Vorwort.
MEW 13, S. 9, 1859


"Не съзнанието на хората определя
тяхното битие, а напротив, тяхното
обществено битие определя тяхното
съзнание.
"

Карл Маркс

Мъж с оскъден сексуален опит си мисли, че след като жена му се е решила да се омъжи за него, значи него най-много е харесала. Тя така му казва. И такъв мъж не може да допусне, че жена му е имала мъже преди него, които е харасвала повече от него и в бъдеще също ще има мъже, които ще харесва повече от него. И с тези мъже ще има всичко, което си пожелае (и което мъжете пожелаят), единствено няма да може да се омъжи за тях, защото те няма да ѝ предложат брак.

Но дори и да се досеща, за бедния мъж често не съществува друга алтернатива за съжителство със жена. И узнаване на истината би разрушило построения на илюзии свят.

На днешно време в много държави на Източна Европа и особено в България, социалната деградация е достигнала до там, че семейството вече не е правило а изключение. През 2013 год. извънбрачно родените деца в България са 59.1% (в някои области до 77%), с което България стои на едно от първите места в Европа по извънбрачни раждания.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В такова общество се е утвърдила практиката мъжете да издържат само децата на жената, с която имат секс (характерно за приматите), а ако имат свои деца, тях би трябвало да ги храни мъжът, който спи с майка им. В такова общество провеждане на ДНК-тест за бащинство е безпредметно.


Още по темата:

Изневяра

Деца на любовта

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker