Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!

Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum

Образование в чужбина

С приемането на България в Евросъюза, се откриват възможности за получаване на образование на Запад. Разликата между образованието в България и образованието в САЩ и Западна Европа е същата, каквато е разликата между икономиката на България и тази на САЩ и Западна Европа.

Но това важи само при условие, че българските студенти в чужбина наистина учат, а не преминават обучение по организиране на Цветни революции.
Организатори на Цветните революции
Освен това завършване на образование на Запад не е така безпроблемно, както в България. Университетите на Запад държат на имиджа си и преподавателите не "дават" изпитите срещу дамаджана сливова или срещу преспиване с млада студентка, както в България.

В Западните университети не малка част от студентите отпадат по време на обучението, поради слаб успех. Естествено за българи, изпратени като стипендианти да учат на Запад, тази опасност не съществува, в случай че не критикуват САЩ, възхищават се от неолиберализма, очернят руския народ и оклеветяват Владимир Путин.

Copyright:www.aliceswonderland.eu


В случай че кандидат-студента е с особено нисък коефициент на интелигентност и образование в чужбина се изключва, единствена алтернатива остава НБУ. Ако не професионална квалификация, то поне подготовка за кариера по партийна линия, студентът ще получи в Нов Български Университет. Професори като Пламен Цветков, ще го обучават относно модните тенденции в българската история. Относно "истината" за Берлинския Конгрес, "истината" за Априлското въстание, "истината" за Въстанието на Ивайло.

Доколкото професионалната квалификация на студентите в Нов български университет играе второстепенна роля, то основната цел на спонсорите му е превъзпитание на младото поколение:

"Only when the war propaganda of the victors is entered
into the history books of the vanquished, and this is
also believed by succeeding generations, only then will
our reeducation have succeeded."

Walter Lippmann (1889-1974)

"Чак когато военната пропаганда на победителите
се наложи в книгите по история на победените и
следващото поколение ѝ повярва, чак тогава
превъзпитанието може да се счита за успешно."

Уолтър Липман
- американски журналист, писател, главен редактор
на "New York World" и кореспондент на
"New York Herald Tribune"

Не на последно място стои проблемът с финансирането на образование зад граница. Много българи все още живеят с илюзиите, че някой ще им отпусне стипендии, защото били талантливи. Стипендии Запада отпуска на местни кадри, при особени обстоятелства: Изключителни постижения, пълно отличие и т.п.
loading...
На чужденци също се отпускат стипендии, но при други обстоятелства. Например на българската "историчка" Мартина Балева, фондация "Alfred Toepfer Stiftung" отпуска стипендия, за да отрича Баташкото клане, с което да умаловажава ролята на Русия в българската история.

Перспективите за намиране на работа след образование в чужбина (но не финансирано със стипендия от НПО и мозъчни тръстове), при висок успех са оптимистични, в случай че абсолвента си търси работа в държавата, в която е завършил. Но с образование от Западна Европа или САЩ, което не е било под патронажа на фондациите на Джордж Сорос, шансовете за намиране на работа в България са минимални, тъй като в България професионална кариера правят само соросоиди.

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker