Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Протестъри
Последни новини игри рисунки музика филми приказки моите прятели празници уроци impressum
Цветные революции Цветни революции Farbrevolutionen Colour revolution Revoluciones de colores Révolutions de couleur Rivoluzioni colorate Revoluções coloridas Barevné revoluce Farebná revolúcia Kolorowe rewolucje Színes forradalmak Revoluţii Colorate Обојене револуције Revolusi Warna
انقلاب رنگی ثورة ملونة 颜色革命 色の革命 การปฏิวัติสี Cách mạng sắc màu գունավոր հեղափոխություն 색깔 혁명 מהפכות הצבע Farve-revolutioner Fredelig revolusjon Färgrevolutioner Кольорові революції ფერადი რევოლუციები Revolució de color
Rebolusyong bulok Revolucionet me ngjyra
Colour revolution-3D

Сценарий на Цветните революции

Всички Цветни революции следват сценария за сваляне на сръбския президент Слободан Милошевич през октомври 2000 година: След провеждане на политически избори, международни организации като "Парламентарна асамблея на Съвета на Европа" (Parliamentary Assembly of the Council of Europe) и "Организация за сигурност и сътрудничество в Европа" (Organization for Security and Co-operation in Europe), под диригентството на САЩ и Западна Европа, не признават изборите, обявяват ги за фалшифицирани и след инсцениране на масови улични безредици и протести на населението, бива съставено ново правителство, предварително избрано от организаторите на цветните революции.

Изключение прави само България, в която през 2013 г. изборите преминават без обвинения от Запада за фалшифициране. Напротив - биват разкрити опити за фалшифициране на изборите от про-американската партия, оставаща след изборите в опозиция.

За да легитимира протестите, Западът си служи в България с доклади от агенции за маркетингови и социално-политически проучвания, като например "Алфа Рисърч ООД" , която според западните медии, твърди че 60% от българите били поддържали протестите.

В някои случаи, за придаване на по-голяма тежест на събитието, уличните безредици и протести се подпомагат от снайперисти на ЦРУ, които стрелят по демонстрантите, след което СМИ приписват престъпленията на управляващите и местната полиция: В Румъния 1989 год. обвиняват румънските служби за сигурност секуритате, а допълнително изваждат трупове от моргите на болниците, които медиите приписват към жертвите.

"Es wird niemals so viel gelogen wie vor der Wahl,
während des Krieges und nach der Jagd."

Otto von Bismarck

"Никога не се лъже толкова много, колкото
преди избори, по време на война и след
ходене на лов."

Ото фон Бисмарк

Във Венецуела 2002 г. снайперисти са заснети от репортери, как стрелят по протестиращите. В Украйна, по време на Евромайдана 2014 г., снайперисти стрелят както по демонстрантите, така и по полицията и по лекарите.

На 20 февруари 2014 г. на площад "Независимост" в Киев, поддръжници на опозицията издигнаха флага на "Сирийската свободна армия", която воюваше доскоро срещу правителството на Башар ал-Асад. Забелязан бе и флаг на чеченските терористи.

При разглеждане на видеозаписи в режим slow motion от "Евромайдана" в Украйна, се забелязва че протестиращите са професионално обучени, как да откъсват от групата отделни полицаи, да ги обкръжават и убиват.

От всичките антиправителствени протести в Европа и САЩ за последните години, този в Украйна е единственият, при който полицията и спец-подразделенията ("Беркут") дават големи жертви. Според изказвания на някои политици, протестърите в Украйна са били обучавани в лагери в Литва и Полша.

Според украинската медия "Искра Ньюз", веднага след завземане на властта от хунтата, новото правителство на Украйна изнася по самолет за САЩ 42,3 тона злато - златния резерв на Украйна.
loading...
В някои други случаи Цветната революция се подпомага от американски безпилотни самолети - отстраняването на Муамар Кадафи в Либия.

Пред обществеността Цветните революции биват афиширани като спонтанно, безкористно движение за освобождение, демократизиране и човешки права.

В действителност Цветните революции са отдавна планирани интервенции, целящи проникване на НАТО и отстраняване присъствието на Китай и Русия в Евразия и Латинска Америка.

Общото между всички Цветни революции е, и че се провеждат в държави богати на ресурси (нефт, газ), както и държави с важно геостратегическо значение (граничат с Русия).

Copyright:www.aliceswonderland.eu


Според изказвания на американския държавен секретар Мадлин Олбрайт, "не е честно Русия сама да контролира огромните природни ресурси на Сибир".

"it is not fair that Russia alone should have control
over Siberia’s colossal natural wealth"


По-късно Мадлин Олбрайт твърди, че не била правила подобни изказвания и дори не си била помисляла за природните богатства на Русия. Както Adolf Hitler 70 години преди Madeleine Albright (Берлин 30 януари 1941) твъри че:

"Германия никога не е имала интереси на американския
континент, освен в случаите, когато е помагала в
борбата за свобода."


"Deutschland hat noch niemals auf dem amerikanischen
Kontinent Interessen vertreten, es sei denn, daß
es mitgekämpft hat für die Freiheit dieses
Kontinents!"

www.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu Spiderwww.aliceswonderland.eu www.aliceswonderland.euwww.aliceswonderland.eu
© 2006-2019 www.aliceswonderland.eu
All rights reserved


eXTReMe Tracker